HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Liliaonoyko: Η influencer που ξεχωρίζει για το στυλ της!

Σήμερα συνάντησα την Λίλια ή κατά κόσμο Liliaonoyko στο instagram είναι influencer και μιλήσαμε για πολλά ενδιαφέροντα πράγματα όπως το instagram, το στυλ της και τις γυναίκες. 

 Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με την μόδα και το Instagram;

Πριν από 5 χρόνια όταν ξεκίνησα τα social media για το Bizcenter.gr με σκοπό την αύξηση του πελατολογίου διαπίστωσα πως είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και πάντα είχα και έχω ακόμα στο πίσω μέρος του μυαλού μου το “όνειρο” να ασχοληθώ με το εμπορικό κομμάτι του fashion και ως προνοητικος άνθρωπος ξεκίνησα να αναπτύσσω και την προσωπική μου σελίδα στο Instagram μήπως χρησιμεύσει στο μέλλον.

 Πιστεύεις ότι τα ρούχα συνδέονται με την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας;

Δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις γυναίκες αλλά εμένα προσωπικά η αυτοπεποίθηση εξαρτάται πολύ από το πόσο άνετα και “εγώ” νιώθω στα ρούχα που έχω επιλέξει να φορέσω για εκάστοτε περίσταση.

 Μπορεί κάποιος άνθρωπος να βιοπορίζεται μόνο από τα social media;

Ναι, φυσικά και μπορεί, εκατοντάδες χιλιάδες άτομα το κάνουν ήδη σε όλων τον κόσμο.

Τα βιντεάκια σου παίρνουν πολλά views και θετικά σχόλια! Υπάρχει συνταγή επιτυχίας;

Ναι το βίντεο κοντεντ στο προφίλ μου πάει πολύ καλά και αρέσει πολύ γιατί πέρα από την “πρόταση” που προσφέρουν τα βίντεο μου χαρακτηρίζονται από την αυθεντικότητα και αυθορμητισμό που θεωρώ και την “συνταγή επιτυχίας” σε αντίθεση με την φωτογραφία η οποία έχει κουράσει αρκετά με την “τελειότητα” της.

 Θέλω να κλείσεις την συνέντευξη με όποιο μήνυμα θέλεις εσύ!

Να είστε κάθε μέρα ο καλύτερος σας εαυτός και να νιώθετε πάντα όμορφα με τις επιλογές σας είτε αφορά τα ρούχα σας είτε οτιδήποτε άλλο και αν χρειάζεστε ιδέες εγώ έχω πάντα “μπόλικες” και είστε ευπρόσδεκτες στο προφίλ για inspiration!

Νεότερα Άρθρα

Ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλά στο HerNews: «Θεωρώ αναγκαία & εφικτή την συνεργασία με τον κ. Ανδρουλάκη. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μέτωπο απέναντι στη δεξιά»

Her News b

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: “Είχα δει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει τον ρόλο στο «Maestro»”

Her News b

Χαράλαμπος Μερμίγκης: Ο κορυφαίος ειδικός ύπνου

Her News