HerNews.gr
Ψυχαγωγία

3 καινούργιες ρομαντικές κομεντί για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα!

3 καινούργιες ρομαντικές κομεντί για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν , το κρύο έχει αρχίσει να γίνεται πιο αισθητό μέρα με την μέρα , και τι καλύτερο από ένα απόγευμα στον καναπέ βλέποντας Χριστουγεννιάτικες ταινίες;

Ναι, υπάρχουν και οι old time classic Χριστουγεννιάτικες ταινίες που είναι έθιμο να τις βλέπουμε οικογενειακά κάθε χρόνο, αλλά εμείς σου έχουμε 3 νέες ρομαντικές ιστορίες που μυρίζουν Χριστούγεννα. Είτε μόνη, είτε με παρέα, θα τις απολαύσεις και τις 3 !

Love Hard

Ένα κορίτσι του Los Angeles, άτυχο στον έρωτα , ερωτεύεται έναν άντρα από την Ανατολική Ακτή σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Όταν αποφασίζει να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα , ανακαλύπτει ότι πρόκειται για catfish. Τι γίνεται όμως όταν ο νεαρός αποφασίζει να της γνωρίσει τον πραγματικό άνθρωπο των φωτογραφιών ; Μια ανάλαφρη ρομαντική κομεντί που μας εξιστορεί ότι το άλλο μας μισό είναι αυτό που δεν φανταζόμασταν ποτέ.

Πρωταγωνιστούν : Nina Dobrev , Jimmy O. Yang, Darren Barnet

 A castle for Christmas

Για να ξεφύγει από ένα μεγάλο σκάνδαλο , μια διάσημη συγγραφέας καταφεύγει στην Σκοτία για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Εκεί «ερωτεύεται» ένα κάστρο. Έρχεται όμως αντιμέτωπη με τον περίεργο και τρομερά γκρινιάρη Δούκα που είναι ο ιδιοκτήτης του κάστρου. Μια ιστορία αγάπης με φόντο την στολισμένη Σκοτία.

Πρωταγωνιστούν : Brooke Shields , Cary Elwes , Lee Ross

Single all the way

Απελπισμένος να ξεφύγει από την κριτική της οικογένειας του για την εργένικη ζωή του, ο Πίτερ προτείνει στον φίλο του Νικ να περάσει μαζί τους τις γιορτές και να παρουσιαστούν σαν ζευγάρι. Μια κωμωδία που μας δείχνει πως η αγάπη δεν έχει  όρια

.

Πρωταγωνιστούν : Michael Urie , Philemon Chambers , Luke Macfarlane

 

Τι θα χρειαστείς για το πιο χαλαρωτικό χριστουγεννιάτικο απόγευμα ; 3 καινούργιες ρομαντικές χριστουγεννιάτικες ταινίες!
Την πιο ζεστή σου κουβέρτα, τις χριστουγεννιάτικες πιτζάμες σου , και μια κούπα ζεστή σοκολάτα.

Καλη απόλαυση και Καλά Χριστούγεννα !

Νεότερα Άρθρα

CONTACT: H πρώτη θεατρική covid safe παράσταση, σε εξωτερικό χώρο

Her News

Το soundtrack της ταινίας “AIR” του Michael Jordan & της Nike μόλις κυκλοφόρησε!

HerNews ka

«Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε;»: Η τούρκικη σειρά που κατέκτησε το Netflix

Her News