HerNews.gr
Social News

Χριστούγεννα: Οι ταινίες που πρέπει να δεις

Σήμερα είναι Χριστούγεννα, η αγαπημένη μου γιορτή, στολίζουμε το σπίτι μας, φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα γλυκά και αναζητούμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες,  έφτασε λοιπόν η ώρα που όλοι περιμέναμε να δούμε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να τις δούμε σήμερα και να απολαύσουμε την ημέρα.   

Εντάξει… δεν γίνεται να κάνεις Χριστούγεννα χωρίς το “Home Alone”! Είναι μία από τις ταινίες που αν δεν τις δεις μέσα στην περίοδο των εορτών και γενικά κατά την διάρκεια της ζωής σου  είναι σαν να λείπει κάτι… Πως θα κάνεις Χριστούγεννα χωρίς να ακούσεις την επική ατάκα “ΚΕΒΙΝ!”. Και φυσικά αν δεν ξέρεις τι εννοώ πρέπει να μάθεις, το μικρότερο παιδί των McAllister, έπειτα από ένα μπέρδεμα των γονιών του, μένει μόνος στο σπίτι και καλείται να αντιμετωπίσει δύο ληστές και τότε ξεκινάει το καλό. 

Στο top 3 μου φυσικά βάζω το “The Holiday”  Απογοητευμένες από τους ερωτικούς δεσμούς τους, μια Αμερικανίδα του Λος Άντζελες και μια Αγγλίδα σε λονδρέζικο προάστιο ανταλλάσσουν τα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων, για να βρουν σύντομα παρηγοριά σε νέους παρτενέρ. 

Τέλος, το The Polar Express είναι μια χριστουγεννιάτικες ταινία που πραγματικά  πρέπει να δεις. Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Και έτσι ξεκινάει όλη η μαγεία. 

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου- Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή ανάρτηση που διέψευσε τελειωτικά τις φήμες περί κόντρας τους!

HerNewskl

Χαρά Παππά: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον εκλεκτό της καρδιάς της!

HerNewskl

Γιώργος Καράβας: Ονειρικές διακοπές στη Λαπωνία με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού

Her News