HerNews.gr
Social News

Χριστούγεννα: Αυτά είναι τα κορυφαία τραγούδια

Σε λίγες ώρες αλλάζει ο Χρόνος και εμείς σου παρουσιάζουμε εδώ τα  κορυφαία χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών που έχουν αφήσει εποχή και πρέπει να τα βάλεις σήμερα στο ρεβεγιόν και να τα ακούσεις τουλάχιστον μια φορά. Αυτά τα τραγούδια είναι τα εξής: 

Mariah Carey, “All I Want for Christmas Is You”

Με στίχους της Mariah Carey και του Walter Afanasieff, το κομμάτι έχει μπει στα κορυφαία charts με τα τραγούδια των Χριστουγέννων από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του το 1994, ενώ εμείς ξεγίναμε να το ακούμε από μέσα Νοεμβρίου. 

Wham! “Last Christmas”

Η pop μελωδία του ‘’Last Christmas’’ θα συνοδεύει για πάντα τις γιορτές μας και τα τραγούδια, με πάνω από 1.200 παραλλαγές και 100 covers της κλασσικής version του κομματιού μέχρι σήμερα. Κάτι που αρκετοί δεν γνωρίζουν, είναι ότι όλα τα έσοδα του τραγουδιού, το οποίο ερμήνευσαν για πρώτη φορά ο George Michael και ο Andrew Ridgeley το 1984, προσφέρθηκαν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου. Άρα εκτός από υπέροχη μελωδία έχει και και σκοπό.  

Frank Sinatra “Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!”

Αν η φωνή του θρυλικού Frank Sinatra στο “Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” δεν είναι συνώνυμο με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τότε τι είναι; Εγώ προσωπικά είναι από τα τραγούδια το ακούω κάθε Χριστούγεννα τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα. 

Νεότερα Άρθρα

Σοκάρει ο Fipster: «Είχα φτάσει και σε σημείο να σκέφτομαι να αυτοκτονήσω»

HerNews ka

Άκης Πετρετζίκης: Ποζάρει η έγκυος σύντροφός του!

Her News b

Kanye West: Το περίεργο βίντεο που δημοσίευσε με την Bianca Censori ξαπλωμένη στο κρεβάτι

HerNews ka