HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 25/12 έως 1/1/2022.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα αρκετά καλή για εσάς τα ζώδια του Κριού,έτσι ώστε να μπορέσετε να περάσετε όμορφα να χαλαρώσετε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Φροντίστε να κάνετε κάποια ολοκληρωτικά κλεισίματα για να είστε πιο ήρεμοι και πιο ανάλαφροι λίγο παρακάτω.
Αρκετή εύνοια για εσάς που θέλετε να ταξιδέψετε όπως και αρκετή εύνοια σε δικαστικές υποθέσεις ,ήρθε η στιγμή να επεκταθείτε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδα που ξεκινάει με τα καλύτερα για τα ζώδια του Ταύρου, καθώς ήρθε ο Δίας και είναι η στιγμή να πραγματοποιήσετε τα όνειρα τους στόχους και τις ελπίδες σας.
Οικονομική βοήθεια θα λάβετε από φίλους σας και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί και μια ερωτική επαφή με ένα φιλικό σας άτομο.
Εσείς φροντίστε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και εστιάστε επίσης στο πως θα περάσετε καλά επιτέλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί 21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή στο επαγγελματικό σας κομμάτι και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μια συνεργασία με πολύ καλές προοπτικές.
Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις προσφορές που θα σας γίνουν και μην τις αγνοήσετε.
Θα συνεχίσετε να ασχολείστε με τη σχέση σας και καλό θα ήταν να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο ταίρι σας, αν είναι ιδιαίτερα προκλητικό και εριστικό απέναντι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Και ναι, αυτή η εβδομάδα θα αρχίσει να σας δείχνει τις προοπτικές που θα έχετε στην εργασία σας. Ώρα να επεκταθείτε να κάνετε βήματα μπροστά και να καταξιωθείτε.
Τα ζώδια του Καρκίνου μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, ακόμα κι αν σας κάνουν μια πρόταση εργασίας πολύ μακρυά από εκεί που ζείτε. Θέλω να το σκεφτείτε καλά πριν πείτε όχι ,γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η αλλαγή θα είναι για το καλό σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σαφώς καλύτερη από τη προηγούμενη και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε κατά πολύ.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενεργοποιηθεί το σεξουαλικό σας κομμάτι και να βρεθείτε ερωτικά με ένα άτομο που πιθανόν να σας έχει γίνει και λίγο εμμονή.
Τα ζώδια του Λέοντα φροντίστε λοιπόν να πάρετε αυτό που έχει να σας δώσει και μην επενδύσετε σε κάτι περισσότερο εσείς οι ελεύθεροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Και ναι, ο Δίας μπήκε επίσημα στο ζώδιο των ιχθύων ακριβώς απεναντί σας. Θέλω να εστιάσετε σε σχέσεις ,συνεργασίες, γάμους και να πάρετε όλη την εύνοια που θα σας δώσει για να επεκταθείτε.
Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε και να δείτε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.
Επίσης, θα έχετε να λαμβάνετε βοήθεια από οποιοδήποτε άτομο βρίσκεται απέναντι σας, μην μου αφήσετε καμία ευκαιρία λοιπόν να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Ζυγού. Σας δίνετε η ευκαιρία να ταξιδέψετε να επικοινωνήσετε και να κλείσετε και κάποιες εργασιακές συμφωνίες.
Δεν αποκλείεται να υπογράψετε και κάποια νέα συνθήκη εργασίας, θα ήθελα λοιπόν να εστιάσετε σε αυτό το κομμάτι.
Συγχρόνως, θα δείτε τη καθημερινότητα να κυλάει πιο εύκολα και πιο ευχάριστα και θα μπορέσετε επίσης να πάρετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Και ήρθε επιτέλους και για εσάς η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα, να χαρείτε και γιατί όχι να ερωτευτείτε.
Μέσα από αυτό τον έρωτα θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποιηθησή όπως και ασφάλεια που τόσο το έχετε ανάγκη μετά τα δεινά που έχετε περάσει.
Επίσης μπορείτε να βγάλετε χρήματα μέσα από ένα δημιουργικό σας σχέδιο ή από τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σαφώς πιο ευνοϊκή για εσάς τα ζώδια του Τοξότη σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.
Εσείς θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους γονείς σας και εννοείται πως θα περάσετε υπέροχα.
Αρκετοί από εσάς, ίσως να έχετε ένα εκνευρισμό παραπάνω και να θελήσετε να περάσετε αυτές τις γιορτές με το σύντροφο σας.
Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε και θα περάσετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ -22 Ίαν )

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με πολλές μετακινήσεις για τις γιορτές και πολλά ευχάριστα νέα.
Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε με αρκετό κόσμο, δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να κάνετε γιορτές με τα αδέλφια ή ξαδέλφια σας και να περάσετε πραγματικά υπέροχα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλετε να κάνετε πράγματα για εσάς και να ευχαριστηθείτε, από όλες τις απόψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα επιτέλους τα ζώδια του Υδροχόου θα νιώσετε πιο ήρεμοι και ανάλαφροι.
Θα σταματήσουν οι πιέσεις και θα μπορέσετε να ευχαριστηθείτε τις γιορτές.
Εύνοια θα υπάρξει στα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν να υπάρξει μάλιστα μεγάλη εύνοια σε αυτό το κομμάτι.
Συγχρόνως, θα νιώσετε και μια οικονομική ασφάλεια που τόσο καιρό αναζητάτε. Βοήθεια επίσης έρχεται από φιλικά σας άτομα που σας αγαπούν και σας στηρίζουν σε οτιδήποτε κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Και επιτέλους αυτή την εβδομάδας ο Δίας έρχεται στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει μεγάλη εύνοια σε οτιδήποτε εσείς θελήσετε.
Εύνοια στο γάμο ,στις συνεργασίες,στα επαγγελματικά ,νέοι δρόμοι σας ανοίγονται και ο Δίας σας βοηθάει να επεκταθείτε και να πραγματοποιήσετε ότι ζητάει η ψυχή σας.
Φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο και φροντίστε να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta:https://www.instagram.com/katselievi/

FB: https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News

Τα πιο δύσκολα ζώδια για σχέση

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Μαΐου

Her News b