HerNews.gr
BRIDE NEWS

5 αποφάσεις που πρέπει να πάρετε πριν το γάμο σας

Ναι, ήρθε η ώρα για τον γάμο και θέλετε όλα να είναι όπως τα έχετε φανταστεί. Όμως το άγχος να είναι όλα τέλεια, η πίεση για να οργανώσετε όλες τις λεπτομέρειες είναι αιτία για πιθανές εντάσεις τη περίοδο αυτή. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε σε μεγάλο βαθμό να μετριάσετε τους πιθανούς εκνευρισμούς λαμβάνοντας από κοινού αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Ο Προϋπολογισμός

Πόσο θέλετε να σας στοιχίσει όλη η διοργάνωση του γάμου? Μέχρι πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε? Το ξέρετε ότι έχετε πάρα πολλές επιλογές για τη κάθε λεπτομέρεια της οργάνωσης του γάμου σας. Ο χώρος δεξίωσης, νυφικό, προσκλητήρια, στολισμοί, δώρα και πολλά πολλά άλλα. Το να ορίσετε από κοινού ένα εύρος προϋπολογισμού, που μπορείτε και θέλετε να διαθέσετε, θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τα κριτήρια σας και να επιλέξετε αυτά που δεν σας βγάζουν εκτός budget.

2. Το είδος του μυστηρίου

Θα κάνετε Θρησκευτικό ή Πολιτικό Γάμο? Μήπως στην περίπτωσή σας θα άρμοζε καλύτερα να κάνετε μελλοντικά γάμο-βάφτιση μετά τον ερχομό του μωρού σας? Η απόφαση αυτή συνδέεται άμεσα με τον προϋπολογισμό που πρέπει να αποφασίσετε και είναι απαραίτητο να το αποφασίσετε όσο πιο νωρίς γίνεται.

3. Η συμμετοχή του γαμπρού

Για πολλές γυναίκες η έννοια ‘διοργάνωση γάμου’ είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Σε άλλες περιπτώσεις, ζητείται εξ αρχής η άποψη του συζύγου για το κάθε τι ή μοιράζονται οι δουλειές, ώστε ο καθένας να ααναλάβει κάτι. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να ξεκαθαρίσετε εξ΄ αρχής τι περιμένει ο ένας από τον άλλον κατά τη φάση της προετοιμασίας του γάμου σας. Μαγική συνταγή δεν υπάρχει και ο κανόνας λέει ότι καλύτερα ο καθένας να ασχοληθεί με αυτά που τον ευχαριστούν περισσότερο. Αν ξέρεις από νωρίς τις αντοχές και τις προτεραιότητες του άλλου είναι σίγουρο ότι θα αποφύγεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.

Δείτε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο 

Νεότερα Άρθρα

Τι θα γίνει με τους γάμους; Ισχύει το όριο των 100 ατόμων;

Her News b

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν το φορέσετε

HerNews ka

Νύφη των Χριστουγέννων – The perfect Christmas wedding Make Up

Her News