HerNews.gr
Social News

Μέχρι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ανασφάλειες – Έκανε “μύτες” για να φτάσει τους γιους του

Μέχρι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ανασφάλειες – Έκανε “μύτες” για να φτάσει τους γιους του

Πόζαραν στο φακό γνωρίζοντας ότι είναι η πιο γκλάμορους οικογένεια. Στην κυριολεξία σαν γαλαζοαίματοι. Ο λόγος για τη διάσημη – όμορφη οικογένεια των Μπέκαμ, οι οποίοι πόζαραν όλοι μαζί για το χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό πορτρέτο τους. Μοιράστηκαν μια από τις φωτογραφίες στα social media με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς τους φίλους. Όλοι μαζί πρέπει να έχουν σχεδόν 1 δις followers!

Η Βικτόρια Μπέκαμ επέλεξε ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα ενώ ο αγαπητός και σέξυ Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν γοητευτικός με το κομψό κοστούμι του όπως μας συνηθίζει.

Δίπλα τους γονείς οι τρεις γιοι τους με κοστούμια ενώ η 10χρονη Χάρπερ φόρεσε ένα μπλε φόρεμα. Η οικογένεια πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Χριστουγεννιάτικα φιλάκια από τους Beckhams» έγραψε στη λεζάντα η Βικτόρια Μπέκαμ στο Instagram, ενώ την ίδια φωτογραφία έκανε repost και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ευχές για χρόνια πολλά.

Η φωτογραφία όμως δεν συζητήθηκε για την ομορφιά αλλά για τις μύτες του Ντέιβιντ. Έχει και ο Ντέιβιντ ανασφάλειες; Ε όχι!!!!

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καράβας: Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε με το τι κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή;

Her News b

Robert Pattinson: Η Suki Waterhouse ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία του παιδιού τους

HerNews ka

Αποκλειστικό HerNews: Αυτό είναι τελικά το μέρος που θα παντρευτεί ο Γιώργος Μαυρίδης – Η ημερομηνία, η ώρα και οι λεπτομέρειες

Her News b