HerNews.gr
Social News

Τips για τα καλύτερα Instagram Stories

Και ποιος δεν θέλει να έχει ένα ωραίο instagram με ενδιαφέρον περιεχόμενο; Τα Instagram Stories φαίνεται πως είναι το απόλυτο Social-Media-Trend της εποχής. Και η αλήθεια είναι πως έχουν την πλάκα τους.

Καταρχάς πρέπει να χρησιμοποιούμε σωστά τα feautures που μας δίνει το Instagram. Προσπαθούμε να μην υπερβάλουμε βάζοντας emojis, GIFs, hashtags, tags, χρώματα και αρώματα σε ένα μόνο story.

Βέβαια , μερικές φορές έχει πλάκα αυτό, αλλά αν δεν έχουμε εξασκηθεί στην υπερβολή, καλό είναι να προτιμάμε μια πιο ήσυχη οδό γι’αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε.


Το feed μας πρέπει να έχει ομοιομορφία. Συνδυάζουμε τα χρώματα που χρησιμοποιούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.  Προσπαθούμε να μη χρησιμοποιούμε συνδυασμούς χρωμάτων που δεν ταιριάζουν με την εικόνα ή το βίντεο που θέλουμε να ανεβάσουμε. Μοιραζόμαστε με τους φίλους μας κάτι ενδιαφέρον, κάτι αστείο, κάτι που θα θέλαμε κι εμείς να δούμε αντίστοιχα.
Τα Instagram Stories είναι αυτή τη στιγμή το πιο ενδιαφέρον και διαδραστικό κανάλι μέσα από το οποίο μπορείς να αγγίξεις τον κόσμο. Ο δείκτης παρακολούθησης είναι αρκετά πάνω από 50% για τον μέσο όρο των stories και όλο και περισσότεροι χρήστες καταβροχθίζουν καθημερινά περιεχόμενο με μανία. 

Απλά να θυμάσαι πως έχει κρίσιμη σημασία να διαβάζεις σωστά τα δεδομένα που τα stories σου παράγουν καθημερινά. Αυτά θα σου δείξουν σταδιακά το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις το προφίλ σου top. 

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Στην Ερμιόνη με τους παππούδες της – Η γλυκιά ανάρτηση

Her News

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση του συντρόφου της τα λέει όλα!

Her News b

Κλειώ Αγγουράκη: «Οφείλουμε να συμμετέχουμε στις εκλογές»

Her News