HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Για κάποιον άνθρωπο όλοι κάναμε πράγματα που δεν θα κάναμε ποτέ

Και αυτό είναι ένα γράμμα προς εσένα φίλη μου. Ποτέ μην λες ποτέ, έτσι δε λένε, και όσο τυπικό και να ακούγεται όλοι το έχουμε ζήσει ή θα το ζήσουμε. Και κάπως έτσι  μπορεί λοιπόν να έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή σου που να σε κάνει να κάνεις πράγματα που δεν θα έκανες  για άλλον και αυτό μπορεί να μην έχει πάντα θετική έννοια.  

Μπορεί να αφορά υποχωρήσεις πολλές υποχωρήσεις που ξεκινάνε μικρές και σιγά αλλά γίνονται μεγάλες και πολλές υποχωρήσεις που αν έβλεπες φίλες σου να τις κάνουν θα έλεγες ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Θα έλεγες πρέπει να την ταρακουνήσω δεν μπορεί ποτέ να μην το βλέπει. Και όμως ναι αλλά μερικές φορές για κάποιους ανθρώπους κάνουμε πράγματα που δεν θα κάνουμε  για κανέναν και φυσικά δεν θέλαμε κάνει φίλες μας να κάνουν για κάποιον. 

Πάντα όμως πρέπει να βάζουμε την αξιοπρέπειά μας πάνω απ’ όλα και να καταλαβαίνουμε πότε μια κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ και ποτέ υποχωρήσεις γίνονται μόνο από τη μία πλευρά μάλλον την δικιά μας τότε η μόνη απόφαση είναι μία να προχωρήσουμε με αξιοπρέπεια και διακριτικά όπως ακριβώς ξεκινήσαμε μην μπεις στην διαδικασία να κάνεις πίσω στα «πιστεύω» σου και στις αξίες σου. 

Νεότερα Άρθρα

Η γλώσσα του σώματος στους άντρες: Τελικά σε θέλει;

Her News

Γιατί αναστενάζεις στο σεξ;

Her News

Χρειάζεται ο εγωισμός σε μια σχέση;

Her News