HerNews.gr
CELEBRITIES

Γιώργος Καράβας- GNTM: “”Στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του”. 

Ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε στο ρόλο που είχε στο GNTM.

Πιο συγκεκριμένα το διάσημο μοντέλο μίλησε ανοιχτά στη εκπομπή “Breakfast@star” απάντησε για τη συμμετοχή που είχε στο ριάλιτι μόδας. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Καράβας ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήταν πολύ χαρούμενος που συμμετείχε στο συγκεκριμένο project. Για αυτόν τον λόγο και δήλωσης ότι: 

“Οι ρόλοι γενικότερα σε ένα project σαν το GNTM είναι λίγο μη διακριτοί. Δηλαδή μπορεί ο κριτής να μπει μέσα στον coach και ο coach μπορεί να μπει μέσα στον κριτή. Μιλάμε για ένα αντικείμενο που όλοι το κάνουμε από μια πολύ συγκεκριμένη σκοπιά. Άρα, έχουμε μια γενικότερη εικόνα και μπορούμε να κρίνουμε”.

Γιώργος Καράβας-hernews

Στη συνέχεια, ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί στο γεγονός πως στο τελευταίο επεισόδιο του τελικού του ριάλιτι, κλήθηκε να μπει σε έναν μοναδικό ρόλο. Ο Γιώργος Καράβας παρουσίασε το GNTM και ανέφερε σχετικά με αυτό ότι:
 “Ήταν κάτι που κυριολεκτικά δεν περίμενα. Ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ πως πήγε και πολύ καλά”.

Ο Γιώργος Καράβας και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Η απουσία της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μόδας ήταν άκρως αισθητή. Στη θέση της ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μοντέλο με διεθνή καριέρα. Κάποιοι οδηγήθηκαν σε σύγκριση του Γιώργου Καραβά με την Βίκυ Καγιά, λόγω του ότι παρουσίασε τον τελικό. Έτσι, ο ίδιος δήλωσε ότι εκτιμά και θαυμάζει την πρώην παρουσιάστρια του GNTM και γνωστό μοντέλο. Έτσι, είπε πως:
“Η Βίκυ είναι μια λαμπερή, εξαιρετική, έμπειρη, κούκλα παρουσιάστρια. Δε μπάινω ποτέ σε κομμάτι σύγκρισης με τον οποιονδήποτε. Εγώ αυτό που κάνω είναι να βγω να δείξω τον Γιώργο. Αν αυτό αρέσει, έχει καλώς. Τα έχω καλά με εμένα”. 
Κλείνοντας, ο ίδιος είπε πως έχει λάβει αρκετά αρνητικά σχόλια όσο είναι μέρος της ομάδας του ριάλιτι μόδας, Greece Next Top Model. Μάλιστα, δήλωσε πως “στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του”. 
Γιώργος Καράβας-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Παίρνει θέση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Mr. Big, Chris Noth!

HerNewskl

Η Katy Perry μίλησε για το άγχος της περί μητρότητας

Her News

Αλέξανδρος Κοψιάλης- Αποκλειστικό: Η πρόταση γάμου στη Σοφία Φυρού στο Waterboom Festival

HerNewskl