HerNews.gr
CELEBRITIES

H Έλενα Γαλύφα είναι θετική στον κορονοϊό!

Έλενα Γαλύφα-hernews

Η Έλενα Γαλύφα περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς έκανε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η διάσημη fashion blogger  ανήκει σε εκείνους που νόσησαν λίγο πριν την άφιξη του νέου χρόνου. Μάλιστα, όσο η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται, τόσα περισσότερα πρόσωπα της showbiz νοσούν.

Η ίδια ανήμερα των γενεθλίων της προχώρησε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ενημερώσει τους ακόλουθους της για αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Έλενα Γαλύφα-hernews

Η Έλενα Γαλύφα και η δημοσίευση της

Μάλιστα, η αγαπημένη influencer δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της πως:

“Ανάμεικτα συναισθήματα… πως περίμενα ότι θα είμαι και πως πραγματικά με βρίσκουν τα 40! Τελικά ήρθαν και αυτά.. μαζί με τον covid.. αν με ρωτήσεις δεν τα αισθάνομαι και ευτυχώς ούτε τον ιό! Να σου πω την αλήθεια όταν έμαθα το αποτέλεσμα θόλωσα.. ήταν απρόσμενο! «Όχι δεν γίνεται, μα έχω κανονίσει.. σήμερα βρήκε; Όχι σήμερα» και ξαφνικά πανικός..Γιατί έχω συνηθίσει την φασαρία, την τρέλα, τα γέλια, την γιορτή έστω και με λίγους αλλά την μοναξιά όχι.. δεν ήθελα να την αντιμετωπίσω.. όχι σήμερα! Και σιγά σιγά ηρεμώ.. δεν είμαι τόσο στεναχωρημένη τελικά”.

Έλενα Γαλύφα-hernews

Φυσικά, αναφέρθηκε στην ημέρα των γενεθλίων της, τονίζοντας πως:

“Ναι, είναι τα πρώτα γενέθλια της ζωής μου που τα περνάω μόνη αλλά τελικά δεν είμαι και τόσο, γιατί είστε εκεί και έχω γεμίσει αγάπη! Οι περισσότεροι μου εύχεστε να γελάς πάντα δυνατά και με την καρδιά σου και όσοι είστε πραγματικά κοντά μου, ξέρετε ότι το κάνω!! Και θα συνεχίσω.. Και θα συνεχίσω και να σας αγαπώ, γιατί χωρίς εσάς εγώ τι; Κανένας δεν έχει σημαντικότητα μόνος του! Σας ευχαριστώ λοιπόν έναν έναν, είστε πραγματικά πολύτιμοι και το εννοώ! Σας αφήνω λοιπόν γιατί έχω ετοιμασίες… σήμερα θα ντυθώ καλά, θα πιω το κρασάκι μου, θα σβήσω την τούρτα μου και θα ευχηθώ.. θα ευχηθώ υγεία σε όλους μας.. Γιατί χωρίς αυτήν γκάζια δεν έχει και τα φρένα δεν τα θελουμε..PS: τελικά τα 40 έχετε δίκιο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.. είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.. κάτι καινούργιο έρχεται… και εγώ τώρα ξεκινάω”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Galifa (@elenagalifa)

Νεότερα Άρθρα

3η φορά γάμος: Παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ

Her News

Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράζεται τις τρυφερές στιγμές με τις κόρες του

HerNewskl

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η σύγκριση με την Καγιά και το μέλλον της στο GNTM

HerNewskl