HerNews.gr
Μόδα

Πρωτοχρονιά = δώρα! Η GIFT CARD by Digalakis είναι το ωραιότερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Πρωτοχρονιά ίσον δώρα! Και το ωραιότερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι να διαλέξουν εκείνα αυτό που τους αρέσει!

Επιλέξτε την Gift Card της προτίμησής σας

Μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία με επώνυμα brands, η εταιρία Digalakis σας παρέχει τη GIFT CARD που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους δικούς σας ανθρώπους. Γυναικεία και αντρικά δώρα με την ποιότητα που παρέχει πάντα η υπέροχη εταιρία Digalakis. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα καλύτερα brands θα τα βρείς εκεί!

Τι μπορούν να διαλέξουν οι αγαπημένοι σας; Μια υπέροχη επιλογή είναι τα sneakers απο τη HOFF!

Η φρενίτιδα που γίνεται παγκοσμίως με αυτά τα παπούτσια, ήρθε και στην Ελλάδα, πως λοιπόν να αντισταθούμε; Αυτές τις γιορτές επιλέγουμε τα ωραιότερα κομμάτια της HOFF ! Η εταιρία Digalakis έχει όλη τη συλλογή που μας εμπνέει για τις εορταστικές – και όχι μόνο – εμφανίσεις μας! Πρωτότυποι συνδυασμοί χρωμάτων, άνετη εφαρμογή και στυλάτα σχέδια.

Τα HOFF έχουν όλα όσα αναζητούσες για τα φετινά δώρα μιας και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα συνηθισμένα. Ξεφεύγουν από τα τυπικά, προσφέροντάς σου στοχευμένες επιλογές για κάθε τύπο και θα τα βρεις τόσο στα καταστήματα όσο και online, από την εταιρία Διγαλάκη.

Αν δεν διάλεξες ακόμα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η Högl έχει τα ιδανικά!

H Högl εκπληρώνει τη λαχτάρα για διαύγεια και ασφάλεια, ανταποκρίνεται στην επιθυμία για ελευθερία και φύση και είναι η ενσάρκωση της γυναικείας δύναμης.

Μια κομψά μειωμένη σχεδιαστική γλώσσα και, σύμφωνα με την εποχή, τα βασικά στοιχεία που θα διαρκέσουν περισσότερο από μία σεζόν παρέχουν την απάντηση σε αυτόν τον πιο συνειδητό τρόπο ζωής και σε αυτές τις αξίες που ανακαλύφθηκαν ξανά.

Υπέροχα δώρα του οίκου Longchamp για τους αγαπημένους σου

Η σύγχρονη πολυτέλεια, η δημιουργικότητα και ο δυναμισμός βρίσκονται στην καρδιά του οίκου Longchamp. Από το 1948, η Longchamp είναι κατασκευαστής δερμάτινων ειδών και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για την τεχνογνωσία που διαθέτει στα είδη ταξιδιού και στις τσάντες. Η Longchamp προβάλλει τη γαλλική κομψότητα σε κάθε σεζόν και προσφέρει ready-to-wear συλλογές, τσάντες, αξεσουάρ, παπούτσια, γυαλιά, αποσκευές, καθώς και μια συλλογή για τους άνδρες. Όλα αυτά στην εταιρία Digalakis.

Οι Pretty Ballerinas είναι υπέροχες και με την Gift Card είναι το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο δώρο

Κάθε ζευγάρι κατασκευάζεται προσεκτικά στο μεσογειακό νησί Menorca, σε μια διαδικασία που περιλαμβάνει περισσότερους από 60 άντρες και γυναίκες, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά στον κόσμο. Είναι τα πιο chic και διαχρονικά παπούτσια για κάθε εμφάνιση!

Πολυτέλεια, τάσεις και μόδα zeitgeist – H AIGNER συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά για περισσότερο από 50 χρόνια και αντιπροσωπεύει τη χειροτεχνία, την υψηλότερη ποιότητα και το διαχρονικό σχεδιασμό.

Η αφοσίωση στην πολυτέλεια, η αγάπη για το προϊόν και το χαρακτηριστικό λογότυπο με το πέταλο είναι τα trademarks της AIGNER. Τα κύρια προϊόντα της μάρκας είναι οι δερμάτινες τσάντες και τα αξεσουάρ. Η γκάμα των προϊόντων της AIGNER περιλαμβάνει ρολόγια, κοσμήματα, γυαλιά, παπούτσια, ανδρικά και παιδικά ρούχα.

Μπείτε ΕΔΩ και πιστέψτε μας, οι αγαπημένοι σας θα ενθουσιαστούν απο τις υπέροχες επιλογές που προσφέρει η εταιρία Digalakis.

Η χρήση της GIFT CARD γίνεται μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα digalakis.com (όχι στα φυσικά καταστήματα )Αναλυτικά οι όροι ΕΔΩ.

 

Νεότερα Άρθρα

Τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους – Προτάσεις για τους αγαπημένους σας

Her News

Rihanna: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που θα κάνει στο Met Gala

HerNewskl

Bella Hadid: Φόρεσε το πιο γιορτινό παλτό που έχουμε δει

HerNewskl