HerNews.gr
Beauty

O σωστός τρόπος χρήσης του dry shampoo

Και εκεί που είπες ότι δεν υπάρχει καμία λύση για τα μαλλιά της δεύτερης ημέρας εμφανίστηκε το dry shampoo και ο κόσμος έγινε καλύτερος. Ουσιαστικά είναι ένα σαμπουάν το οποίο δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και προσφέρει στα μαλλιά την λάμψη, τον όγκο και την κίνηση που θα είχαν αν τα είχες λούσει. 

Καταρχάς μόλις ψεκάσεις, η ποσότητα θα πρέπει να κατανεμηθεί ομοιόμορφα μέσα στα μαλλιά για το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα. Περίμενε για ένα λεπτό μετά την εφαρμογή και έπειτα ξεκίνησε το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. 

Ακούγεται εύκολο και είναι όμως, υπάρχει ένα τμήμα των μαλλιών που δεν έχει καμία ανάγκη το ξηρό σαμπουάν. Αυτές είναι οι άκρες. Ο ψεκασμός των άκρων κάνει τα μαλλιά πολύ στατικά και δημιουργεί αίσθημα ξηρότητας. Λειτουργεί δηλαδή αντίθετα από την ενυδατική κρεμά ή το λάδι μαλλιών. 

Επίσης ως extra tip. έχω να σου πω ότι αν κάνεις συχνά μπούκλες και δεν μένουν σταθερές τότε ψέκασε και ανακάτεψε καλά το dry shampoo στις τρίχες σας, έτσι θα αποκτήσετε τέλειες και καλοφτιαγμένες μπούκλες. Αν έχετε αφέλειες, το μόνο που έχετε να κάνετε για να τις φρεσκάρετε λίγο πριν βγείτε από το σπίτι. 

Όσες γυναίκες ταλαιπωρούμαστε από λιπαρά και ατίθασα μαλλιά το πρωί, το λατρεύουμε αυτό το hack. Οι ειδικοί πάντως προτείνουν να εφαρμόζετε dry shampoo στα μαλλιά σας πριν κοιμηθείτε το βράδυ για να απορροφήσει τη λιπαρότητα που θα εμφανίσουν τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. 

Νεότερα Άρθρα

Bridal beauty look: Η Nicola Peltz αναδεικνύει την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση για νύφες

HerNewskl

4 Βήματα για υπέροχα πόδια το φθινόπωρο

Her News

FAME: To νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne

HerNewskl