HerNews.gr
CELEBRITIES

Περικλής Κονδυλάτος: “Δεν ήταν άστοχη η τοποθέτησή του Άγγελου Μπράτη”

Περικλής Κονδυλάτος-hernews

Ο Περικλής Κονδυλάτος δε δίστασε να πάρει ανοιχτά θέση στο θέμα με τον Άγγελο Μπράτη. 

Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του τελευταίου κύκλου του GNTM, τονίζοντας πως:

“Εμένα προσωπικά δεν με επηρέασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, καθόλου. Όπως οι πωλήσεις ενός πράγματος και όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Αλλιώς δε θα έκανα αυτό που κάνω. Δεν είναι όλα για όλους”.

Περικλής Κονδυλάτος-hernews

Η συγκεκριμένη δήλωση του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στον χώρο της showbiz, όπως είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η Βίκυ Καγιά. 

Ωστόσο, ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε ανοιχτά θέση στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” στον Alpha. Έτσι, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά πως:

“Ο άνθρωπος αυτός είναι πολύ σπουδαίος και πολύ πετυχημένος. Έβγαλε ένα παράπονο για μια κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα, που μόδα ονομάζεται το ότι ένας σχεδιαστής μόδας Δ διαλογής πάει σε ένα πρωινό και κάνει τα γενέθλιά του. Μόδα ονομάζεται ένα τηλεοπτικό show και μόδα ονομάζεται ένα άρθρο που γράφει “Σοκ! το τάδε μοντέλο εθεάθη στη Μύκονο με στρινγκ”. Ο Άγγελος έκανε ένα παράπονο έμμεσα για όλα αυτά και μίλησε για τα μπουζουκορούχα, που δεν έχω τίποτα με τα μπουζούκια, αλλά δεν είναι όλα τα ρούχα στην ίδια ποιότητα τα ρούχα και που άλλη άλλη ποιότητα έχει ένα ρούχο υψηλής ραπτικής […] Δεν είπε ότι δεν αξίζουν οι άνθρωποι. Δεν ήταν άστοχη η τοποθέτησή του. Ο Άγγελος το είπε απηυδισμένος”.

Περικλής Κονδυλάτος-hernews

Λίγε μέρες πριν, η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρισμένη είχε δηλώσει ότι:

“Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια”.

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: “Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από ηθοποιούς”

Her News

Boy George: Στάζει δηλητήριο γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ επιβιβάστηκε πρώτη στο αεροπλάνο

Her News

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Νομίζω ότι για να φτάσεις και να πεις ότι έφυγε από πάνω σου ένα βάρος, θέλει δουλειά”

HerNewskl