HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έχω βιώσει bullying στη δουλειά για πολύ καιρό, όμως έχω πάρα πολύ πείσμα κι επιβίωσα

Για το bullying που έχει βιώσει στον χώρο της εργασίας της μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Happy Day.

Μας γνώρισε τη μητέρα της και Σχεδιάστρια μόδας του Atelier Rene, Κατερίνα Αντωνοπούλου. Η ίδια αναφέρθηκε στο τραύμα που της άφησε η απώλεια του πατέρα της, ενώ στη συνέχεια τόνισε επίσης πως στο επάγγελμά της έχει δεχτεί πολύ άσχημες συμπεριφορές.

«Ήμουν 17 χρονών και ο μπαμπάς μου έφυγε από καρκίνο. Είχαμε περάσει τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Ο θάνατος του μπαμπά μου, μου άφησε μία αγχώδη διαταραχή μετατραυματικού στρες. Έκανα 4,5 χρόνια ψυχοθεραπεία, δεν το άντεξα όμως και σταμάτησα. Ο θάνατος του πατέρα μου με έδεσε πολύ με τη μητέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή:

«Μόλις τελείωσα το σχολείο, ξεκίνησα να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή δε θέλω να παντρευτώ. Μπορεί να μη θελήσω και ποτέ. Όταν είμαι με τη μαμά μου θέλω να νιώθω και λίγο παιδί», είπε.

Σχετικά με τον χώρο της εργασίας της και το bullying που έχει βιώσει, η Μπάγια Αντωνοπούλου δήλωσε: «Έχω βιώσει bullying στη δουλειά, ανεχόμουν για πολύ καιρό κακή συμπεριφορά. Επειδή, όμως, έχω πάρα πολύ πείσμα, έχω καταφέρει κι έχω επιβιώσει, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου».

Τέλος, η Μπάγια Αντωνοπούλου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και το πέρασμά της από την ψυχαγωγία.

«Όταν είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μία κατάσταση, με όποιο αντίκτυπο κι αν έχει, το κάνεις. Όταν πήρα την απόφαση, πίστευα ότι δε θα ξαναβρώ δουλειά. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δε θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά. Πέρασα και δεν ακούμπησα από την ψυχαγωγία, γιατί κόπηκε το Survivor Πανόραμα. Κι ευτυχώς κιόλας, γιατί δεν το έχω με την ψυχαγωγία», είπε κλείνοντας η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Νεότερα Άρθρα

Μπο: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την Καρολίνα – Τι είπε για τον Μάριο Πρίαμο;

Her News b

Ελίνα Παπίλα: «Περίμενα την επίθεση που δέχτηκα, αλλά όχι τόσο έντονη»

Her News

Μέμος Μπεγνής: «Έχω ακούσει ότι είμαι ατάλαντος και μεγάλη ψωνάρα»

Her News