HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έρωτες, γάμοι, χωρισμοί & κόντρες: Τα καυτά κουτσομπολιά του 2021!

Μία ανάσα πριν φύγει το 2021 και υποδεχτούμε το 2022 το «MEGA Καλημέρα» θυμάται τις στιγμές και τα καυτά κουτσομπουλιά που καθόρισαν τη φετινή χρονιά, η οποία τα είχε όλα.

Τον Ιανουάριο ο Γιώργος Βάλαρης εξαπέλυσε τα βέλη του στην Σοφία Μουτίδου, λέγοντας πως ήταν η χειρότερη συνεργασία που είχε ποτέ.

Τον ίδιο μήνα ήρθαν στο φως οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου και γεννήθηκε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

Τον Φεβρουάριο το κίνημα του #MeToo μεταφέρθηκε και στο χώρο του θεάτρου, με τους ηθοποιούς να καταγγέλουν εργασιακό bullying και σεξουαλικές κακοποιήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού της Μαρίνας Πατούλη από τον σύζυγό της, Γιώργο, τον Μάρτιο.

Ο Απρίλιος ήταν ο μήνας που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την επιστροφή της στην τηλεόραση και στο MEGA, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Την ίδια στιγμή το «μεγάλο χαρτί» του GNTM, η Βίκυ Καγιά, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας.

Τον Μάιο η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Τον Ιούνιο ξέσπασε η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και των Γρηγόρη Γκουντάρα – Ναταλί Κακκαβά για τα… μάτια του Big Brother.

Τον Ιούλιο άλλη μία βόμβα χωρισμού έσκασε στην showbiz, καθώς η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο.

Μήνας διαζυγίων και ο Αύγουστος, καθώς η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν πως οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Τον Σεπτέμβριο ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα ακύρωσαν τον γάμο τους, ενώ η Τζούλια Νόβα έφερε τα πάνω κάτω με την φωτογραφία όπου φορούσε μία μπλούζα με σφυροδρέπανο.

Τον Οκτώβριο η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ η Κατερίνα Στικούδη γέννησε.

Τον Νοέμβριο η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το Internet παραληρεί!

Την ίδια περίοδο ο Άρης Σερβετάλης ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», γιατί δεν θέλει να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους, όπως όριζαν τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Και ο Δεκέμβριος έκλεισε με την αντίδραση του Πάνου Βλάχου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη δεν δίστασε να τα βάλει με τους δημοσιογράφους.

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Αυτό που κέρδισα σε αυτή τη ζωή είναι η αγάπη του κόσμου»

Her News

Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη εμφάνιση στις τηλεοπτικές κάμερες – Δείτε την αντίδρασή του

HerNews ka

Το παράπονο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση γάμου”

Her News