HerNews.gr
Beauty

Πως θα κάνετε το καλύτερο μακιγιάζ για τo ρεβεγιόν!

Όσο το 2021 ετοιμάζεται να μας εγκαταλείψει, εμείς με τη σειρά μας ετοιμαζόμαστε να το αποχαιρετίσουμε με το πιο εντυπωσιακό μας μακιγιάζ. Για αυτό και συνομίλησα με την make up artist Κυριακή Αναστασοπούλου για όσα θες να ξέρεις. 

Παρακάτω θα βρεις ιδέες για ένα ακαταμάχητο γιορτινό μακιγιάζ:
1. Μακιγιάζ με Κόκκινη σκιά. Ναι ξέρω, κάπου εδώ νομίζεις μπέρδεψα τις λέξεις και εννοούσα κραγιόν, όμως όχι… Ίσως ήρθε ο καιρός να φορέσεις το γιορτινό κόκκινο χρώμα ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Ιδανικά, χρησιμοποίησε μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών που θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο ζεστό. Φυσικά μπορείς να το ολοκληρώσεις με ένα κόκκινο κραγιόν που όμως θα δείχνει τελείως διαφορετικό.

2. Μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές με glitter με έντονη γραμμή eye liner (ή under eye liner όπως παρουσιάσαμε στο προηγούμενο άρθρο). Σε αυτό το look μπορείς να χρησιμοποιήσεις highlighter στο υπόλοιπο πρόσωπο για να δώσεις λίγη ακόμη λάμψη. Ενώ εδώ το κραγιόν που θα επιλέξεις πρέπει να είναι πιο ήσυχο (nude ή καφέ/ροζ) για να μην πάρει από τη λάμψη του έντονου ματιού.

3. Μακιγιάζ με Glossy look. Χρησιμοποίησε glossy σκιά σε ότι χρώμα σου αρέσει και συνδύασέ την με το αγαπημένο σου lip gloss. Μην ξεχάσεις το overlining.

4. Μακιγιάζ με Smoked wings. Με ένα σκούρο μολύβι ματιών δημιούργησε μία έντονη γωνία ακολουθώντας την εξωτερική γραμμή του άνω βλεφάρου και συνεχίζοντας σε όλο το εξωτερικό V του ματιού. Στη συνέχεια σβήσε με μια επίσης σκούρα σκιά ακολουθώντας τη γραμμή που έχεις δημιουργήσει. Μπορείς να γεμίσεις το υπόλοιπο βλέφαρο με μία πιο ανοιχτή σκιά της επιλογής σου ολοκληρώνοντας με αρκετή mascara που θα ενισχύσει το βλέμμα σου.
Όπιο look κι αν αποφασίσεις να επιλέξεις για το μακιγιάζ, θυμήσου να υποδεχτείς τη νέα χρονιά φυσικά με ένα μεγάλο χαμόγελο και τις πιο θετικές σου σκέψεις.

Ηappy new fabulous year!!!

Νεότερα Άρθρα

Chrome Lips: Η τάση που χαρίζει ένα boost λάμψης στις βραδινές εμφανίσεις σας!

HerNewskl

Βήμα προς βήμα νυχτερινή ρουτίνα για απαλή επιδερμίδα

Her News

Slim Effect: Βρήκαμε τη μέθοδο που έχει τα ίδια αποτελέσματα με 30.000 επαναλήψεις γυμναστικής στο Chic and Beauty

HerNewskl