HerNews.gr
Γνώμες

2021 σε ευχαριστώ…. 2022 καλωσήρθες! 

Ήταν σίγουρα μια ακόμα περίεργη χρονιά για όλους. Για μένα προσωπικά ήταν μια χρονιά γεμάτη αλλαγές, αλλαγές που σκεφτόμουν να κάνω πολύ καιρό και που τις καθυστερούσα..

Γράφει η Κέλλυ Βρανάκη

Τις τρέναρα, γιατί ίσως καταβάθος τις φοβόμουν και μπορεί η αρχή των αλλαγών αυτόν θα ήταν πολύ δύσκολη και να έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μου αλλά ο χρόνος έδειξε ότι ήταν η σωστή στιγμή να γίνουν αυτές οι αλλαγές. 

Φτάνοντας λοιπόν να υποδεχόμαστε το 2022 εγώ θέλω να πω στο 2021 που έφυγε ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο για όλα αυτά που μου έφερε μέσα από ευχάριστες αλλαγές στα επαγγελματικά και τα προσωπικά μου αλλά και για όλα αυτά που δε μου πήρε.
Γιατί πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι κάνουμε ευχές για τα πράγματα που θέλουμε να αποκτήσουμε και ξεχνάμε να κάνουμε ευχές για να κρατήσουμε αυτά που ήδη έχουμε και πιστέψτε με είναι πολύ σημαντικά.  

2021 σε ευχαριστώ πραγματικά για όλα αυτά που μου έφερες και για όλα αυτά που έζησα.  Αλλά και φυσικά για όλα αυτά που με άφησες να κρατήσω.

Εύχομαι αυτή, η καινούργια χρονιά να είναι για όλους μας σε παγκόσμιο επίπεδο πολύ καλύτερη και πιστεύω ειλικρινά και αληθινά μέσα απ’την καρδιά μου ότι θα είναι.

Και σημασία δεν θα έχει πως θα είναι το 2022 αλλά πως θα είμαστε εμείς μέσα σε αυτό!

2021 σε ευχαριστώ…. 2022 καλωσήρθες! 

Νεότερα Άρθρα

HisStories 09: “Αν διάλεγα κάτι, θα ήταν να σ’ακούω…”

Her News b

Συγκατοίκηση πριν τον γάμο ή ο καθένας σπίτι του μέχρι να μπει το στεφάνι; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

Σήμερα δεν φοβάμαι μη μας κάψει ο ήλιος, αλλά πόσο θα αντέξει η ψυχή μας να φλέγεται

Her News