HerNews.gr
Ζώδια

2022 Ευχές για όλα τα ζώδια: Ο Δίας στους Ιχθύες ήρθε να μας σώσει

Η αστρολόγος του HerNews Ευη Κατσέλη,  σας εύχεται Καλή Χρονιά με τις αστρολογικές προβλέψεις για το 2022. Πάρτε μια γεύση για το πως θα είναι το νέο έτος για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μετά το Μάιο του 2022 ετοιμαστείτε να επεκταθείτε να κάνετε τα ονειρά σας πραγματικότητα, να έχετε επιτυχίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Ο Ιανουάριος μπήκε και εσείς αγαπημένοι μου, μπορείτε να ονειρευτείτε να βάλετε στόχους να επεκταθείτε να πάρετε άπλετη αγάπη και να ερωτευτείτε πραγματικά. Το 2022 μόνο χαρές μπορεί να σας δώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί 21 Ιούν )

Με το Δια στους Ιχθύες μπορείτε να επεκταθείτε επαγγελματικά μέχρι και τον Μάιο του 2022. Και μετά με τον Δια στο Κριό, μπορείτε να χαρείτε να ερωτευτείτε να βάλετε μεγάλους στόχους και να τους πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αγαπημένοι μου, μόνο δώρα μπορείτε να λάβετε το 2022. Ετοιμαστείτε για εργασιακές επιτυχίες για επεκτάσεις στο εξωτερικό και γιατί όχι για έναν έρωτα που θα σας γεμίσει αισιοδοξία και να αναθεωρήσετε τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσείς από τον Μάιο του 2022 μπορείτε να επεκταθείτε προς οποία κατεύθυνση επιθυμείτε. Να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και να έχετε βοήθεια σε θέματα εξωτερικού, όπως έρωτες με χιλιομετρική απόσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Επιτυχίες και εύνοια σε συνεργασίες σε σχέσεις και ότι εσείς θέλετε αγαπημένοι μου. Θα υπάρχει κόσμος που θα σας κάνει τα χατήρια και θα μπορέσετε να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα σε δικαστικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Μετά το Μάιο του 2022 ετοιμαστείτε να λάβετε βοήθεια από πολύ κόσμο για να πετύχετε στις συνεργασίες σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να έχετε καλά αποτελέσματα σε πιθανές δικαστικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Ένα 2022 που υπόσχεται έρωτες, χαρά, διασκέδαση, επιτυχίες και ότι επιθυμεί η καρδούλα σας. Εκμεταλλευτείτε το όσοι από εσάς είστε μόνοι μέχρι το Μάιο και μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Επιτυχίες για εσάς σε θέματα σπιτιού και οικογένειας το πρώτο μισό του 2022. Από το Μάιο μπορείτε να ερωτευτείτε, να χαρείτε και να διασκεδάσετε μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, αν είστε μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ -22 Ίαν )

Ένα 2022 γεμάτο με ευχάριστες ειδήσεις, με άφθονες μετακινήσεις και κοντινά ταξιδάκια όπως και μεγάλη βοήθεια σε συμφωνίες συμβόλαια. Ακόμα, σας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Το 2022 εσάς θα σας βοηθήσει στα οικονομικά, θα μπορέσετε να πάρετε ανάσες και αρκετοί από εσάς να αποκτήσετε τη συναισθηματική και την οικονομική ασφάλεια που αναζητάτε, χωρίς τις ανασφάλειες του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Ένα 2022 υπέροχο για εσάς αγαπημένοι μου! Ώρα να επεκταθείτε, να κάνετε συνεργασίες, να αποκτήσετε μια σχέση που πιθανόν δεν μπορούσατε να βρείτε το προηγούμενο διάστημα και να πάρουν σάρκα και οστά όλα τα ονειρά σας.

Καλή Χρονιά με υγεία!

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta:https://www.instagram.com/katselievi/

FB: https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

Νεότερα Άρθρα

4 Ζώδια που θεωρούνται τα καλύτερα στο κρεβάτι

Her News

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 17 έως 23 Οκτωβρίου

Her News

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως 27/06

Her News b