HerNews.gr
Γνώμες

Η απομυθοποίηση του να βγεις έξω τις γιορτές

xmas

Mini disclaimer: Δεν υποστηρίζω την παραμονή εντός του σπιτιού τις γιορτές και φυσικά προτιμώ να είμαι ελεύθερη, χωρίς τον ιό να καραδοκεί σε κάθε δρόμο, γωνιά, στενό, τοίχο. Όμως φέτος συνειδητοποίησα ότι, με το να μη βγω έξω, τελικά πέρασα όπως ακριβώς ήθελα.

Έχουμε συνδυάσει το ρεβεγιόν και με μια ξέφρενη εξόρμηση στα μπαροκλαμποεστιατόρια για ατελείωτη διασκέδαση μέχρι το πρωί και μάλιστα, αν κάποια χρονιά δεν κανονίσουμε κάτι τέτοιο, νιώθουμε και τύψεις για την ξενερωσιά που μας διακατέχει.

Της Κωνσταντίνας Ροϊδοπούλου

xmas

Φέτος λοιπόν, τα Χριστούγεννα, μετά το οικογενειακό δείπνο, έμεινα μέσα. Και στις 24 και στις 25, με εξαίρεση έναν απολαυστικό μεσημεριανό καφέ με φίλους. Και όχι απλά δεν το μετάνιωσα, το χρειαζόμουν κιόλας. Το σώμα μου μίλησε. Κοιμήθηκα πολύ και τις δυο ημέρες, χαλάρωσα και απόλαυσα τη ζεστασιά του σπιτιού.

Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος αποφόρτισης και εορτασμού του δικού μου, προσωπικού ρεβεγιόν και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Γιατί και την Πρωτοχρονιά, δεν θα πάω κάπου δεδομένων των συνθηκών.

Δεν είναι απαραίτητο να ξεφαντώνουμε κάθε γιορτές. Η διάθεση και η ικανοποίηση των αναγκών μας, μπορεί να προέλθει και από την απόλυτη ξεκούραση και ηρεμία του σπιτιού. Δεν είναι κάθε χρόνος ίδιος και δεν θέλουν όλα τα ρεβεγιόν αστραφτερή διάθεση μέσα σε ένα κλίμα ξεφαντώματος μέχρι πρωίας.

xmas

Κάποιες γιορτές, είναι υπέροχο, απλά να μένεις σπίτι, να απολαμβάνεις τους ανθρώπους που θέλεις εσύ και να βρίσκεσαι κοντά στον εαυτό σου. Να αισθάνεσαι αρκετός/η για να μπορείς να χαιρετίσεις τον χρόνο που φεύγει και εκείνον που έρχεται. Αξία ανεκτίμητη.

Ευχή για το 2022: Να είμαστε ελεύθεροι χωρίς τον φόβο του ιού να αποφασίζουμε πως ακριβώς θέλουμε να περάσουμε τις γιορτές, με τα όλα μας. Ατελείωτο κλάμπινγκ, φαγητό σε μεγάλα τραπέζια, ποτά, σπίτι, έξω, μέσα, όπως μα όπως ακριβώς θέλουμε! Καλή Νέα Χρονιά!

Νεότερα Άρθρα

Do & Don’ts πριν γίνεις 30 χρονών

Her News

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Her News

1η Μαρτίου: Μοιράστε λουλούδια, όχι βόμβες

Her News b