HerNews.gr
Γνώμες

Άλλη μια χρονιά που έχω στόχους – Θα τα καταφέρω;

Άλλη μια χρονιά που έχω στόχους – Θα τα καταφέρω;

Έλα ντε. Θα τα καταφέρεις; Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ σε δεύτερο ενικό σαν την Adele στο τραγούδι Hello. Έχω καταλάβει ότι τελευταία τραγουδάω “Hello from the other side” γιατί κάπου την έχασα την δικιά μου. Αυτή που πραγματικά ήθελα.

Έχω καιρό να γράψω κάτι δικό μου στο αγαπημένο μας HerNews. Φταίει η όμικρον; Φταίει που δουλεύουμε 24/7; Ότι κάτι μου λείπει και δεν υπάρχει ίχνος έμπνευσης; Ή ότι είμαι αναβλητική και δεν ήθελα; Δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι σαν του στόχους και αυτό.

 

Δεν θα απαριθμήσω τους στόχους που δεν κατάφερα γιατί θα πρέπει να γράφω μια εβδομάδα. Θα πω τους βασικούς. Να κόψω το κάπνισμα και να εντάξω την γυμναστική στην ζωή μου. Το δεύτερο το κατάφερα για κάνα 3μηνο. Μετά βαρέθηκα πιο πολύ και από το γλώσσα – γλώσσα μαθηματικά. 

Έχουμε 2/1/2022 και δεν έχω σκεφτεί ούτε έναν στόχο. Το μόνο που μου έρχεται είναι το να είμαι ευτυχισμένη και υγιής. Εγώ και όσοι αγαπώ αλλά και όλος ο κόσμος και ντουνιάς. Τώρα βέβαια που γράφω, σκέφτομαι ότι θέλω να “διώξω” ανθρώπους που με ενοχλούν πολύ. Και κάποια κιλά.

Πάμε όμως στον τίτλο. Θα τα καταφέρω; Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία χρονιά αλλά με εμάς τους ίδιους. Αυτά τα κλισέ αν θέλεις κάτι πολύ θα τα καταφέρεις είναι αλήθεια. Θέλεις; Προσπάθησε. Αν δεν σου βγει; Θα το έχεις προσπαθήσει και αυτό είναι το μισό του στόχου. Πίστεψε με όμως, κάποια στιγμή θα σου βγει! 

Τώρα όμως μιλάμε για τον εαυτό μας και δικά μας θέλω και μπορώ. Όταν μπαίνει και ο άγνωστος Χ στην εξίσωση παύει να είναι στο χέρι μας.

Οι ανθρώπινες σχέσεις είτε φιλικές, είτε οικογενειακές είτε προσωπικές είναι κάτι που δεν έχει να κάνει απαραίτητα με εμάς. Σας μπέρδεψα; Έτσι είναι το κεφάλι μου και οι σκέψεις μου. Δεν είμαι ειδική ούτε έχω πτυχίο ψυχολογίας – θα μπορούσα τόσες ώρες που έχω μιλήσει με φίλους, εχθρούς, γνωστούς και αγνώστους για προβλήματα – .

Ένα πράγμα θα πρέπει να έχουμε στόχο και να τον καταφέρουμε. Να είμαστε ευτυχισμένοι, ήρεμοι και να προσέχουμε να κρατηθούμε υγιείς σωματικά και ψυχικά! Είναι από τους πιο δύσκολους στόχους.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Για σκέψου και τον Ζάγκεμπεργκ που ήταν ένας φοιτητής και τώρα μας έχει όλους στο χέρι. Και ας έπεσε η πλατφόρμα πριν 2 μήνες για 6 ώρες. Είναι ακόμα εδώ. Μην τα παρατάτε ποτέ!

Νεότερα Άρθρα

Her News: Είμαστε στον Αέρα!

Her News

Αλήθεια ή Ψέματα: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Her News

Για τους μπαμπάδες που έφυγαν…

Her News