HerNews.gr
Εγκυμοσύνη

Εντυπωσιακά νυφικά για εγκύους!

Κι αν έρθει το μωράκι πριν την πρόταση γάμου; Ποιο από τα νυφικά θα βρεθεί που να ταιριάζει στη μέλλουσα μαμά;

Η απάντηση στην αγχωμένη μέλλουσα νύφη και μητέρα είναι καθησυχαστική και εννοείται πολύ αισιόδοξη!
Καταρχάς, η ομορφιά και η φυσική λάμψη που χαρίζει η εγκυμοσύνη σε κάθε κοπέλα είναι αδιαμφισβήτητη… οπότε η δουλειά της μακιγιέζ ελαχιστοποιείται. Η ποιότητα των μαλλιών αλλάζει προς το καλύτερο από τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής που επιβάλλονται στην έγκυο… οπότε το νυφικό χτένισμα των ονείρων σας θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία!


Η κοιλίτσα όσο πιο φουσκωμένη είναι, τόσο πιο χαριτωμένη είναι. Αναζητήστε το νυφικό που σας αρέσει, βρείτε το σχεδιαστή που σας ταιριάζει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Αφού γίνει αυτό το βήμα, στη συνέχεια όλα θα γίνουν τελευταία στιγμή. Οι πρόβες νυφικού δηλαδή θα προγραμματιστούν σχεδόν ένα μήνα πριν το γάμο. Αυτό γιατί μέρα με τη μέρα το σώμα της εγκυμονούσας αλλάζει, δε μεγαλώνει μόνο η κοιλίτσα, αλλάζει το στήθος, η τάλια, η περιφέρεια.

Οι μόνες συμβουλές που έχουμε να σας δώσουμε είναι οι παρακάτω: επιλέξτε ανάλαφρα υφάσματα ώστε να μη σας κουράσει το στητό – βαρύ ρούχο, στην περιοχή της κοιλιάς πρέπει να υπάρχει άνεση και να υπάρχει αρκετό περιθώριο. Τέλος μη σας αγχώνει τίποτα, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το νυφικό που ονειρεύεστε σε όποιο μήνα της εγκυμοσύνης κι αν είστε.

Οι προτάσεις μας για είναι ποικίλες. Εννοείται ότι το πατρόν του αμπίρ εξυπηρετεί και έχει προτιμηθεί από πολλές νύφες εγκυμονούσες. Το κόψιμο δηλαδή αντί για τη μέση είναι κάτω από το στήθος ώστε να μην υπάρχει πίεση στην κοιλιά. Η μουσελίνα είναι ένα απαλό ανάλαφρο ύφασμα όπου θα προσφέρει άνεση αλλά θα καταφέρει και ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα από λούκια και πτυχώσεις. Ίσως μια ελαφριά σουρίτσα στη μέση ή στο πλάι να καμουφλάρει και την κοιλίτσα, σε περίπτωση προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και στολίστε το κόψιμο του νυφικού με μια όμορφη ζώνη, ίσως χρωματιστή ή με πετράδια. Προσοχή αποφύγετε την υπερβολή στα νυφικά, με μεγάλους φιόγκους και γενικότερα όγκους. Σκοπός είναι να αναδειχθεί όσο πιο όμορφα και αρμονικά γίνεται η σιλουέτα της εγκύου, όχι να τη παραμορφώσουμε και να δημιουργηθούν δυσανάλογοι όγκοι.

Δείτε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο

Νεότερα Άρθρα

Υπερηχογραφικός Προγεννητικός Έλεγχος: Ο γυναικολόγος Στέλιος Παπαδόπουλος μας εξηγεί

Her News

Pregnancy Glow: Η εγκυμοσύνη σε κάνει να λάμπεις και υπάρχει εξήγηση

Her News

Τα συμπτώματα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Her News