HerNews.gr
CELEBRITIES

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “‘Ηθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι γύρω μου και τίποτα άλλο”

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Open Weekend” βρέθηκε η γνωστή influencer. Η ίδια  θέλησε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της, για τον αδερφό της, αλλά και για το bullying.

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Όσον αφορά τον εκφοβισμό με τον οποίο ήρθε ο αδερφός της αντιμέτωπος στο σχολείο, εκείνη τόνισε πως:

“Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω πίσω. Έθιξα το θέμα γιατί ήμουν σε απόγνωση. Ήμασταν μια εβδομάδα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όλοι στην οικογένειά μας. Ειλικρινά το είχα αφήσει για το τέλος αυτό”.

Στη συνέχεια, εκείνη προσέθεσε ότι: “θεωρώ πως έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα. Γενικά έχουν ασχοληθεί οι φορείς με αυτήν την περίπτωση, όπως ακούω και για άλλα παιδιά. Ήθελα να ενημερωθώ τι γίνεται γενικά σε αυτήν την περίπτωση και δεν είμαστε μόνο εμείς. Ήθελα να δω λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός; Γίνεται κάτι; Γιατί υπάρχει τόση γραφειοκρατία”.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η περιπέτεια της υγείας της

Όσον αφορά το θέμα που είχε με την υγεία της, η γνωστή influencer δήλωσε ότ:

“Η αλήθεια είναι ότι αρρώστησα για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά και κατέληξα να πάω στο νοσοκομείο. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως μου συνέβη αυτό το πράγμα. Άνθρωπος είμαι και εγώ όπως όλοι μας. Δεν το περίμενα πραγματικά γιατί δεν αρρωσταίνω, δεν ανεβάζω πυρετό, οπότε έχω ένα καλό ανοσοποιητικό. Αλλά αν κουράζεις τον εαυτό σου, πέφτουν οι άμυνες και καταπονείς τον οργανισμό σου, τότε είναι λογικό να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Μπήκε ένα μικρόβιο και έκατσε στο νεφρό και εκεί ξεκίνησε όλο το κακό. Το καλό είναι ότι το προλάβαμε. Ο γιατρός μου ήταν εκπληκτικός, ήταν πάντα δίπλα μου. Τις μέρες που πέρασα στο νοσοκομείο είχα ζητήσει να μην μου ανοίγουν τα παράθυρα, δεν ήθελα να βλέπω έξω τι μέρα είναι τι ώρα είναι. Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χρόνου. Δεν ήθελα να βλέπω καθόλου την μέρα έξω, ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι γύρω μου και τίποτα άλλο”.

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: “Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια”

HerNewskl

Γιώργος Καράβας- GNTM: “”Στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του”. 

HerNewskl

Σμαράγδα Καρύδη: Ο δύσκολος αγώνας της κατά του κορονοϊού

HerNewskl