HerNews.gr
Beauty

Κυριακή Αναστασοπούλου: Οι πιο hot τάσεις για τα ματιά

Για τα μάτια σας μόνο έχουμε επιλέξει τις πoιό hot τάσεις του χειμερινού μακιγιάζ με την make up artist Κυριακή Αναστασοπούλου για όσα θες να ξέρεις για τα μάτια. 

 Metallic eyes: το αγαπημένο βραδινό μας μακιγιάζ φέτος περιέχει παραπάνω χρώμα, ακόμη περισσότερη λάμψη, άντε και λίγο glitter… Η μεταλλικές σκιές σε έντονα χρώματα, είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος το χειμώνα και όχι τυχαία, μιας και κάνουν το βλέμμα μας να μαγνητίσει. Μη φοβηθείτε να αναμίξετε παραπάνω από μία διαφορετικές αποχρώσεις που θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό.

 Under eye liner: τα πάνω κάτω κυριολεκτικά έρχονται στα μάτια σας. Το eye liner για φέτος το χειμώνα αλλάζει θέση, καθώς θα φορεθεί σε όλη την κάτω γραμμή των ματιών. Τοποθετήστε το από την έσω γωνία του ματιού έως την εξωτερική και ακόμη πιο έξω αν θέλετε ένα πιο έντονο τελικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το κλασσικό μαύρο χρώμα ή αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου (που επίσης έχουμε δει πολύ στις πασαρέλες).


 Lilac eyes: το λιλά, η αγαπημένη μας απόχρωση του μωβ στα μάτια, έχει λάβει μία κυρίαρχη θέση στη χρωματική μας παλέτα. Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει και από τις σκιές μας. Συνδυάστε μία λιλά σκιά, με πιο σκούρες αποχρώσεις του μωβ για ένα βαθύ αποτέλεσμα. Τοποθετήστε στο κέντρο του κινητού βλεφάρου τη λιλά σκιά, ενώ στην έσω και έξω γωνία καθώς και σε όλη την κάτω γραμμή του ματιού εφαρμόστε την πιο σκούρα απόχρωση κάνοντας blending (the more you do the better you look) προσπαθώντας όμως να είναι διακριτή η διαφορά των δύο χρωματικών τόνων.

Μη φοβάσαι να πειραματιστείς με τις σκιές στα μάτια και τα μολύβια σου ακόμη και να συνδυάσεις παραπάνω από μία διαφορετικές τεχνικές. Sos!! μη ξεχάσεις ότι κι αν επιλέξεις να φορέσεις και το καλύτερό σου χαμόγελο.

Νεότερα Άρθρα

Pillow sprays: Πώς μπορούν να βελτιώσουν τον ύπνο σας;

HerNewskl

Δανάη Μπάρκα: Tα disco nails μας βάζουν ήδη σε κλίμα εορτών!

HerNewskl

Bella Hadid: Aπέδειξε πως οι “birkin” αφέλειές γίνονται η νέα τάση την άνοιξη!

HerNewskl