HerNews.gr
CELEBRITIES

Ιωάννα Τούνη για Βρισηίδα Ανδριώτου: “Τελευταία φορά που αναφέρομαι στο όνομά της”

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη απασφάλισε την πρώην κολλητή της και νυν παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ιωάννα Τούνη για Βρισηίδα Ανδριώτου: "Τελευταία φορά που αναφέρομαι στο όνομά της"

Οι δυο τους ήταν αχώριστες μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι μόδας My Style Rocks και δεν ήταν λίγες εκείνες που ζήλευαν τη φιλία τους. Οι δύο influencers περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και το έδειχναν με κάθε ευκαιρία μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στο Instagram. 

Τι συνέβη στην πραγματικότητα και μπήκαν “τίτλοι τέλους” στη φιλία τους;

H διάσημη influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη λαμβάνει πολύ συχνά ερωτήσεις σχετικά με τους λόγους που έκοψε κάθε επαφή με την Βρισηίδα.  Μετά από καιρό, αποφάσισε να λύσει τα αναπάντητα ερωτήματα των fans της.

Τι είπε η Ιωάννα Τούνη;

Mεσα από ένα άκρως επεξηγηματικό βίντεο, η ίδια θέλησε να απαντήσει σε όλα. Συνεπώς, έσπασε τη σιωπή της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε σε ένα Q + A, στην ερώτηση: “χθες ανέφερε η Βρισηίδα την παρουσία σου στο Survivor ότι πηγή με την πρώην κόλλ στη Ρώμη”.

Ιωάννα Τούνη για Βρισηίδα Ανδριώτου: "Τελευταία φορά που αναφέρομαι στο όνομά της"

Έτσι, η ίδια είπε πως:

“Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώτην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της. Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της, γιατί βγήκε μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο”.

 

Νεότερα Άρθρα

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για την δύσκολη εγκυμοσύνη και την 3ήμερη νοσηλεία της

Her News

Μαίρη Συνατσάκη: “Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια”

HerNewskl

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποιο θα είναι το μέλλον του GNTM την επόμενη σεζόν;

HerNewskl