HerNews.gr
Beauty

Παρανυχίδες: Δείτε πώς θα απαλλαγείτε

Υποφέρω από παρανυχίδες, για αυτό έκανα την ερευνά μου για το αν υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από αυτές. Και ναι υπάρχει και λέγεται ενυδάτωση. 

Αν δεν είστε εξοικειωμένες με το κόψιμο των νυχιών, αποφύγετε να κόψετε την παρανυχίδα σας, μπορεί να τραυματίσετε περισσότερο το νύχι σας. Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε αυτό εκτός αν απευθυνθείτε σε ειδικό. 

Η καλύτερη στιγμή είναι μετά το ντούζ. Βγαίνοντας από το μπάνιο, όταν οι παρανυχίδες θα έχουν μαλακώσει από το νερό, κάντε απαλό μασάζ στα ακροδάχτυλά σας με μια σταγόνα από ειδικό λάδι για νύχια.

Για να μην εμφανιστούν παρανυχίδες φροντίστε να παραμένει το δέρμα γύρω από τα νύχια απαλό και ενυδατωμένο ίσως με κάποιο λαδάκι. 

Μια κρέμα απολέπισης αλλά και το ενυδατικό χεριών είναι οι καλύτερες λύσεις. Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το buffer για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή και στη συνέχεια να απλώσετε μια γενναία στρώση ενυδατικής κρέμας ή ορού. Και μην ξεχνάτε πως όλα τα προκαλεί η ξηρότητα.

Extra tip: Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στις παρανυχίδες σας , μπορείτε να γεμίσετε ένα μικρό φλιτζανάκι με λίγο ελαιόλαδο σε χλιαρή θερμοκρασία και να βουτήξετε μέσα για λίγα λεπτά τις άκρες των δαχτύλων σας, Θα βοηθήσουν πολύ στο να μαλακώσουν και να ενυδατωθούν. 

Νεότερα Άρθρα

Ροζ μαλλιά: Η τάση που αξίζει να δοκιμάσεις

Her News

Πράσινο Σαπούνι: Πως να το φτιάξεις μόνη σου

Her News

Easter Nails: Πως να βάψεις τα νύχια σου το Πάσχα

Her News b