HerNews.gr
Γνώμες

Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα;

Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα;

Ένα ερώτημα που ποτέ δεν βρίσκει απόλυτη απάντηση. Υπάρχει τελικά φιλία ανάμεσα στα 2 φύλα; Αν κάποιος με ξέρει προσωπικά, μπορεί με ευκολία να πει ότι ναι υπάρχει, καθώς οι περισσότεροι φίλοι μου είναι άντρες.

Γράφει η Χριστίνα Φωντή,

Άρα αν κάποιος με ζήσει, θα δει την άνεση μου με το άλλο φύλο, το πόσο εύκολα θα ανοιχτώ , θα κάνω παρέα , θα βγω χωρίς να με νοιάζει αν κάποιος θα πει ότι «καλά, σίγουρα συμβαίνει κάτι μεταξύ τους». Και θα το πει, και το έχει πει και εξακολουθεί να το λέει ο κόσμος, αλλά λίγο το ότι είμαι Αιγόκερως , λίγο ότι στην τελική κανείς δεν ξέρει την αλήθεια , το προσπερνάω, και πολλές φορές γελάω κιόλας. 

Ας επιστρέψουμε όμως στο βασικό μας ερώτημα. Υπάρχει αυτή η φιλία; 

Ναι υπάρχει. Γιατί να μην πας με έναν φίλο σου μια βόλτα, γιατί να μην τον πάρεις ένα τηλέφωνο να του πεις τα προσωπικά σου ( που στην τελική θα σου δώσει και την αντρική οπτική του θέματος ) ;

Το 2022 με βρίσκει να πετυχαίνω κάτι και να στέλνω μήνυμα σε άντρα φίλο μου πρώτα. Με βρίσκει όπως μιλάω με τις κολλητές μου όλη μέρα στο messenger να μιλάω και με άντρα φίλο μου όλη μέρα. Που τώρα που το σκέφτομαι, λέτε να νομίζει ότι τον γουστάρω που του μιλάω τόσο; Δεν νομίζω .. 

Οι περισσότεροι θα σου απαντήσουν κάπως κλισέ : «Δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα στα 2 φύλα διότι κάποια στιγμή έστω και προσωρινά, έστω και για κλάσματα του δευτερολέπτου ένας από τους 2 έχει δει ερωτικά τον άλλον» Και ναι, η μισή πρόταση ισχύει. Είναι αναπόφευκτο να μην το σκεφτείς έστω μια φορά, γιατί είναι δεδομένο για εμένα π.χ.  ότι με ελκύει το αντίθετο φίλο. Την φιλία όμως ο κάθε ένας την ορίζει διαφορετικά. Ό,τικαι αν σημαίνει αυτό. 

Έχω φίλο , σαν αδερφό μου, που γελάω και μόνο που μου λένε «δεν γίνεται να μην σου αρέσει, είναι ένας κούκλος». Έχω φίλο που έχουμε υποσχεθεί να παντρευτούμε σε 10 χρόνια αν δεν βρούμε το άλλο μας μισό μέχρι τότε. Έχω φίλο που έχουμε υπάρξει (στα νιάτα μας ) μαζί και τώρα κλαίω στον ώμο του για άλλον. Άρα; Υπάρχει φιλία, την χτίζεις, την ζεις.

Βέβαια έχω και φίλο, που μακάρι να μην ήταν μόνο φίλος..

Σας μπέρδεψα; Εγώ να δείτε πόσο μπερδεμένη είμαι. 

Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε να θυμάστε ότι το να έχεις δίπλα σου κάποιον να σε στηρίζει ανεξαρτήτου φύλου είναι ευλογία, είτε σας περάσει από το μυαλό το ερωτικό κομμάτι είτε όχι. Το τι θέλετε να ρισκάρετε είναι στο χέρι σας.

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Σήμερα καίγεται το αύριο!

Her News

Reporter της πόλης: Η Αθήνα το πρωί

Her News

Να βρισκόμαστε εκεί, που ανθίζει η καρδιά μας!

Her News