HerNews.gr
Social News

Ιρίνα Σάικ: Έκλεισε τα 36 και το Instagram «πήρε φωτιά»

Η Ιρίνα Σάικ στις 6 Ιανουαρίου του 1986. Η Ρωσίδα καλλονή δεν φανταζόταν ότι κάποτε θα περπατούσε στις μεγαλύτερς πασαρέλες και θα προκαλούσε διεθνείς δονήσεις.

Η εγγονή της Γκαλίνα (Galina Shaykhlislamova), ηρωίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εργαζόταν στις μυστικές υπηρεσίες για τον Κόκκινο Στρατό, άλλα περίμενε

Στα 14 της χρόνια η Ιρίνα Σάικ έχασε τον πατέρα της από πνευμονία και θυμάται την μητέρα της, καθηγήτρια πιάνου, να στέκεται στην ουρά για ένα μπουκάλι γάλα. Κάπως έτσι απέκτησε ισχυρά γυναικεία πρότυπα. Γι’ αυτό και όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, δούλεψε μέχρι επτάμισι μηνών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)

Αρχικά η Σάικ ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Ήταν σίγουρη ότι θα έφευγε από εκείνο το μέρος. Οσο για εκείνους που την κορόιδευαν για τα αδύνατα πόδια της, τους απαντούσε με αυτοπεποίθηση ότι κάποτε αυτό το αδύνατο σώμα θα την ταΐσει και θα την κάνει διάσημη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)


Η Ιρίνα Σάικ ηξερε πώς να πάρει αυτό που ήθελε απο πολύ μικρή. Στην εφηβεία της η 14χρονη Ιρίνα Σάικ ήθελε να αγοράσει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, αλλά η οικογένειά της δεν είχε χρήματα. Δούλεψε για 20 ημέρες σε ένα τοπικό νοσοκομείο βάφοντας τοίχους και έτσι κατάφερε να τα αγοράσει..

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μαγικό ταξίδι στην Ισλανδία για το ζευγάρι – ΦΩΤΟ

Her News

Victoria David Beckham: Μαθαίνουν μαζί σάλσα- Το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram

HerNews ka

Zooey Deschanel & Jonathan Scott: Ο αρραβώνας τους και το ταξίδι στο Παρίσι

Her News