HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Απιστία Vοl1: Γιατί οι άνθρωποι απιστούν;

Απιστία.. μια συζήτηση δίχως τέλος.. Το μεγάλυτερο ποσοστό των ανθρώπων (κακά τα ψέματα) ,έχει απατήσει ή έχει απατηθεί, μέσα σε μια σχέση.

Τι είναι αυτό όμως που σπρώχνει κυριολεκτικά έναν άνθρωπο σε μια ξένη αγκαλιά;

Που τον κάνει να αναζητήσει τα μονοπάτια της λαγνείας έξω από τα συμβατά νερά του; Είτε είσαι άνδρας ,είτε είσαι γυναίκα, πιστεύω κατά την γνώμη μου πάντα, δεν έχει σημασία..
Η απιστία οφείλεται σε μια ανάγκη του ανθρώπου να καλύψει αυτό το “κάτι” που του λείπει. Μπορεί να είναι μια συναισθηματική ανάγκη, μια ερωτική, ένα κατάλοιπο που του έχει αφήσει η ζωή του..

Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων φθείρονται με τον χρόνο και στο πέρασμα αυτό χάνεται το κομμάτι της επικοινωνίας των ζευγαριών ,ο ενθουσιασμός, ο έρωτας, και το μόνο που απομένει είναι η αγάπη και η συνήθεια..

Εκεί ακριβώς μπαίνει η απιστία και το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, που στα μάτια του ο καθένας ψάχνει να βρει ότι έχασε..

Η ανασφάλεια του ανθρώπου τον κάνει να αναζητήσει τον παράνομο έρωτα και την επιβεβαίωση..
Τον κάνει να τρέξει στον μαραθώνιο του παράνομου έρωτα, όσο και αν αυτός κρατήσει, να νιώσει πάλι ζωντανός και να ξεφύγει από μια σχέση που έχει βαλτώσει.
Είναι πολύ μικρό το ποσοστό που θα χωρίσει..Εκτός και αν το παραστράτημα αποκαλυφθεί..Και αυτό γιατί κάνεις αγαπητοί μου δεν αφήνει το σιγουράκι του εύκολα..

Την διαφορά που οι γυναίκες φεύγουν από μια σχέση μέσω απιστίας ενώ οι άνδρες μένουν θα την συζητήσουμε την επόμενη φορά..

Φυσικά υπάρχουν και αυτές η “τέλειες “ σχέσεις που ζουν το δικό τους παραμύθι και πολύ τους χαιρόμαστε γι αυτό,και έχουν βρει την χρυσή τομή του “Για πάντα μαζί “χωρίς τρίτους ,τέταρτους και χωρίς απιστία..

Σας φιλώ και μέχρι να τα ξαναπούμε να θυμάστε όπως λέει και μια φίλη “ life is life“..

Ανώνυμη

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Γιατί αιμορραγούμε μετά;

Her News b

Σεξ: Αυτήν την ημέρα του μήνα οι γυναίκες το ευχαριστιούνται περισσότερο

HerNewskl

Αν νιώθεις ευγνωμοσύνη για τον σύντροφό σου το σεξ είναι καλύτερο

Her News