HerNews.gr
DECORNEWS

5 τρόποι για να έχει το σπίτι σας καλή ενέργεια

5 τρόποι για να έχει το σπίτι σας καλή ενέργεια

Η ενέργεια υπάρχει παντού. Συνήθως όταν ερχόμαστε σε μια κατάσταση της ζωής μας κατά την οποία δεν νιώθουμε καλά, αυτό που σκεφτόμαστε αμέσως είναι να αλλάξουμε την ενέργεια μας.

Η ενέργεια μας όμως δεν αφορά μόνο το μυαλό μας αλλά και το σπίτι μας. Αν αποπνέεται μια καλή ενέργεια στο σπίτι μας, στον προσωπικό μας χώρο τότε και εμείς κατευθείαν θα νιώσουμε καλύτερα.

Πως θα πετύχουμε όμως την καλή ενέργεια στο σπίτι όταν μας έχει καταβάλλει κάτι αρνητικό που μας επηρεάζει;

Καθαρός αέρας

Άνοιξε όλα τα παράθυρα του σπιτιού, και άσε τον καθαρό αέρα να μπει μέσα. Ο καθαρός αέρας όχι μόνο θα σου δώσει την ελευθερία να τον αναπνεύσεις, αλλά θα πάρει μακριά και όλη την αρνητική ενέργεια που υπάρχει μέσα στο σπίτι.

Βάλε Χρώμα

Μια αλλαγή είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Για αυτό τον λόγο ήρθε η ώρα να γίνεις δημιουργική. Πάρε το αγαπημένο σου χρώμα, και άρχισε να βάφεις τους τοίχους. Τα χρώματα όπως το ροζ , το γαλάζιο , το παστέλ πορτοκαλί θα δώσουν αμέσως νότες χαράς στον χώρο σου. Προσπάθησε ωστόσο όσο και αν τα αγαπάς να μην χρησιμοποιήσεις σκούρα και πολύ έντονα χρώματα.

Απαλά υφάσματα

Πρόσθεσε στον χώρο σου μαλακά υφάσματα, όπως ριχτάρια, μαξιλάρια , σε απαλές αποχρώσεις και διώξε όλα όσα έχουν σκληρή επιφάνεια. Η αίσθηση του μαλακού συνδέεται άμεσα με την καλή ενέργεια.

Έργα τέχνης

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές που μπορείς να κάνεις. Διακοσμητικά , πίνακες με έντονα χρώματα, με ιδιαίτερη αισθητική , με μοντέρνα σχέδια , μπορούν να ανανεώσουν τον χώρο σου και την ενέργεια του.  

Μακριά από άσχημες αναμνήσεις

Μπορεί όλα να τα έχουμε αποθηκευμένα στο μυαλό μας, αλλά η φωτογραφία με τον πρώην σου στο σαλόνι , το διακοσμητικό που σου είχε πάρει για την κουζίνα εκείνη η τοξική σου φίλη , το ρούχο που φορούσες όταν σε απέλυσαν από την δουλειά δεν βοηθάνε την καλή ενέργεια του χώρου σου. Για αυτό μόλις σκίσεις τις φωτογραφίες, μπορείς να πας να δωρίσεις σε κάποιον που έχει ανάγκη όλα τα υπόλοιπα.

Είδες πόσο απλό είναι; 5 τρόποι και… άλλαξε η διάθεσή σου!

Νεότερα Άρθρα

Αφυγραντήρας: Η απαραίτητη επένδυση για ένα υγιές και ασφαλές σπίτι

HerNews ka

Η υδάτινη Louis Vuitton μπουτίκ στο Τόκυο

Her News b

Η «τάση» σχεδίασης από την Ιαπωνία θα επαναφέρει ισορροπία & αρμονία στο σπίτι σας το 2024

HerNews ka