HerNews.gr
Μόδα

Σουτιέν: Ποιο στυλ είναι κατάλληλο για εσένα;

Το σουτιέν είναι το αγαπημένη μας εσώρουχο για σχεδόν ώρες της ημέρας. Η κάθε γυναίκα, ανάλογα με τον σωματότυπο της, πρέπει να κάνει και την ιδανική επιλογή αυτού του εσωρούχου, που πάνω από όλα να την κάνει να αισθάνεται άνετα!

Ακόμα, το σουτιέν είναι για μια γυναίκα ένα εσώρουχο που μπορεί σχεδόν να μεταλλάξει το σώμα στο πως δείχνει. Η επιλογή του πρέπει να είναι σωστή και να βασίζεται στις ανάγκες του σώματος σου.

Μάθε το στυλ σουτιέν που είναι κατάλληλο για εσένα!

Ένα push-up για παράδειγμα, καταφέρνει να ανασηκώσει το στήθος, κάνοντας το να δείχνει πιο στητό και πλούσιο. Αν το στήθος σου είναι μικρό, καλό θα ήταν να προτιμήσεις ένα double push-up που θα μεγαλώσει κατά πολύ το στήθος σου.

Υπάρχουν επίσης σουτιέν με αφαιρούμενα μαξιλαράκια ώστε όταν θέλεις να τονίσεις το στήθος σου βάζεις τα μαξιλαράκια, ή αν θες να το αφήσεις στο φυσικό του μέγεθος, να τα αφαιρείς.

Το bralette σουτιέν

Το bralette είναι ένα θηλυκό και φαρδύ, συνήθως δαντελένιο. Είναι αρκετά βολικό, και αν το αφήσεις να φαίνεται από τις μπλούζες μπορείς να έχεις ένα ιδιαίτερο και άκρως θηλυκό αξεσουάρ.

Διάλεξε λοιπόν το σωστό δαντελένιο bralette και οι χρήσεις του μπορούν να είναι πολλές.

Αν είσαι από τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, ξέρεις καλά ότι η ενίσχυση προσθέτει βάρος και όγκο που δε χρειάζεσαι. Επέλεξε λοιπόν σουτιέν χωρίς ενίσχυση, που θα παρέχει υποστήριξη στο στήθος.

Επίσης, υπάρχουν στην αγορά αρκετά που δεν έχουν μπανέλα, για εσένα που σε ενοχλεί.

Το bardot είναι ένα σχέδιο που επιλέγεται από πολλές γυναίκες. Έχει cups κοφτά και ευθεία, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι ένα ενιαίο κομμάτι. Εξυπηρετεί ιδιαίτερα τις μπλούζες με τετράγωνο ντεκολτέ.

Ακόμα, το bardot σουτιέν ανασηκώνει το στήθος από κάτω προς τα πάνω κάνοντας το να φαίνεται πιο γεμάτο.

Το αθλητικό σουτιέν

Αυτό το είδος εσωρούχου είναι απαραίτητο για όταν γυμνάζεσαι, αφού είναι από ειδικό ύφασμα που στεγνώνει εύκολα ώστε να απομακρύνεται ο ιδρώτας. Το σουτιέν για γυμναστική δε μπορεί να αντικατασταθεί από το κλασικό σου σουτιέν, άρα αν είσαι fit κορίτσι, σίγουρα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου!

Τα ωραιότερα εσώρουχα θα βρείς στο κατάστημα NINA SHOP !

https://www.ninashop.gr/

Μυκάλης 30, Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210.9324.142

Facebook: https://www.facebook.com/Ninashopneasmirni

Instagram: https://www.instagram.com/ninashopunderwear/

Νεότερα Άρθρα

Καλεσμένη σε γάμο: Τα χρώματα που δεν πρέπει να φορέσετε

Her News

Plazacore: Το νέο trend που μας θυμίζει την Blair Waldorf

HerNewskl

Το ασήμι για την άνοιξη είναι το απόλυτο trend – Τα κομμάτια που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου

HerNews ka