HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Χριστοπούλου: “Έχω πολλές πληγές μέσα μου προσωπικά όχι επαγγελματικά”

Έλενα Χριστοπούλου-hernews

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” , η γνωστή manager μίλησε για τη ζωή της, αλλά και την επαγγελματική της πορεία.

Η ίδια ξεκίνησε να δουλεύει σε ηλικία 17 χρονών και τόνισε χαρακτηριστικά πως:

“Μετά τα 17 δούλευα παντού από σέρβις από μπαρ. Ήμουν από μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο πατέρας μου. Πήγα σε σχολή ηθοποιιας ένα φεγγάρι αλλά έφυγα. Βαρέθηκα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου όταν νιώθω ότι βαριέμαι δεν μπορεί να με σταματήσει κανείς. Κάποια στιγμή έπιανε ταβάνι”.

Έλενα Χριστοπούλου-hernews

Όσον αφορά τον τρόπο που ξεκίνησε η καριέρα της, η Έλενα Χριστοπούλου εξομολογήθηκε πως δεν στηρίχθηκε σε κανέναν. Επίσης,  θέλησε να προσθέσει πως:
“Κανένας δεν με βοήθησε κανένας εμένα επαγγελματικά δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν. Μου χρωστάνε, δεν τους χρωστάω, είμαι 1000 τα εκατό σίγουρη γι’ αυτά που λέω. Γιατί; Γιατί όταν έχεις μάθει να πολλαπλασιάζεις και όχι να διαιρείς κάθε τι που βιώνεις… εγώ δεν αφαιρούσα ποτέ από τους ανθρώπους, δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω κανέναν καθόλου, δεν το έχω κάνει ποτέ, έχω αλλάξει εγώ πολύ για τους άλλους, πήρα στοιχεία ωραία. Αυτό βλέπεις τώρα είναι ένα συνοθύλευμα ανθρώπων που έχουν περάσει από τη ζωή μου”.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο κομμάτι του έρωτα, αλλά και στις πληγές που έχει μέσα της. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή manager υπογράμμισε ότι:
“Αν άλλαζα κάτι θα ήταν να μην έχω τόσες πληγές στη ζωή μου. Έχω πολλές πληγές μέσα μου προσωπικά όχι επαγγελματικά. Τις άφηνα και άνοιγαν το άφηνα γιατί μάθαινα με αυτό ήταν συνήθεια για εμένα, ήμουν χαζό ερωτευμένη, όχι πραγματικά ερωτευμένη γιατί ο έρωτας είναι χαρα όχι πληγή. ‘Εμαθα Πλέον περνάω καλά, μου ήρθαν όπως τα ήθελα, μέχρι το τέλος του 20 μέτραγα πληγές”.

Έλενα Χριστοπούλου-hernews

Νεότερα Άρθρα

Ανάσταση στο MEGA με την Έλλη Κοκκίνου, το Μεγάλο Σάββατο στις 23.00

Her News

Ελεονώρα Μελέτη: «Οι ερωτήσεις για το πότε θα κάνει μία γυναίκα παιδί δεν είναι πάντα αθώες»

Her News

Λένα Μαντά: Η συγγραφική επιστροφή με ένα βιβλίο γροθιά στο στομάχι

HerNews ka