HerNews.gr
Beauty

Octopus haircut: Το κούρεμα που θα προσθέσει όγκο στα μαλλιά σου!

Octopus haircut-hernews

To octupus haircut θα γίνει χωρίς δεύτερες σκέψεις το νέο trend του 2024.

Τα φιλαριστά κουρέματα είχαν την τιμητική τους. Η νέα χρονιά επιτάσσει μεγάλες αλλαγές στις τάσεις στο hair styling και εμείς συμφωνούμε απόλυτα και το φιλάρισμα για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστεί. 

Το Pinterest γίνεται η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης και το συγκεκριμένο κούρεμα πρωταγωνιστεί σε όλα τα feed των it girls. 

Octopus haircut-hernews

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει εμπνευστεί από τη λέξη “χταπόδι. Πώς αυτό μπορεί να συνδεθεί με το hair cut;

To Octupus haircut έχει έντονα έντονα layers σε όλο το μήκος των μαλλιών. 

O όγκος δημιουργείται από τη βάση των μαλλιών και ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών. Ωστόσο, στα ίδια μαλλιά μπορεί να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο, αφού τα layers γίνονται ακόμη πιο έντονα. Ακόμη και αν έχεις μπούκλες, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Με μία χοντρή βούρτσα και ένα πιστολάκι, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Αν επιλέξεις μια ισιωτική πρέσα, τα layers δε θα είναι τόσο αισθητά.

Octopus haircut-hernews

Τι μας θυμίζουν τα φιλαριστά κουρέματα;

H Jeniffer Aniston και η Lindsay Lohan ήταν πρωτοπόρες στο hairstyling στη δεκαετία του 2000. Φυσικά, ο οίκος Prada δε μπορούσε να μην οικειοποιηθεί αυτήν τη νέα τάση, καθώς υιοθέτησε αμέσως το νέο trend στο αντίστοιχο catwalk. 

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται και αφορούν το συγκεκριμένο κούρεμα είναι αν θα ταιριάξουν με τις αφέλειες. Η απάντηση είναι θετική! Οι αφελείες είναι άκρως chic ειδικά αν συνδυαστούν με ένα εφέ που να θυμίζει ανταύγειες. Αυτή είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή αυτού του φιλαριστού κουρέματος! 

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως τα κοντά σε μήκος layers είναι απαγορευτικά. Αν δεν έχεις μακρύ μήκος στα μαλλιά σου, τότε προτίμησε να ξεκινάει το φιλάρισμα από το ύψος της μύτης. 

Μη φοβάσαι τις αλλαγές στα μαλλιά σου. Το 2024 είναι η χρονιά των αλλαγών και της αναζωογονήσης! Σου αξίζει να ανανεωθείς, δε νομίζεις; 

 

Νεότερα Άρθρα

Μicro bangs: H τάση που λατρεύουν όλα τα French girls

HerNewskl

Ενυδατική κρέμα: Μάθε γιατί είναι τόσο σημαντική για το δέρμα σου

Her News

Round Bob: Το καρέ που κολακεύει όλα τα πρόσωπα

HerNewskl