HerNews.gr
BRIDE NEWS

Σημάδια ότι ο γάμος σας θα αντέξει στον χρόνο!

Και ποιος δεν ονειρεύεται να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και να ζήσει τον γάμο μαζί του.
Από την άλλη, όμως, είναι η σκληρή στατιστική… ένα σεβαστό ποσοστό των γάμων (ίσως και το 40%) θα κινδυνέψουν να καταλήξουν σε διαζύγιο!
Ποια λοιπόν είναι τα σημάδια για να αναγνωρίσετε αν ο δικό σας γάμος θα διαρκέσει για πάντα…??

1. Είχατε μια μεγάλη και ανοιχτή δεξίωση γάμου

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα ζευγάρια που είχαν στο γάμο τους από 200 καλεσμένους και πάνω έχουν 12,5 φορές λιγότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο από εκείνα που γιόρτασαν με μικρές δεξιώσεις ή χωρίς καθόλου δεξίωση. Έτσι, εάν είχατε ένα μεγάλο γάμο με πάρα πολλούς καλεσμένους θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι ο γάμος θα είναι μακροχρόνιος.
Μην παραλείψετε να βρείτε εδώ τον ιδανικό χώρο για σας, ένα κτήμα, μία αίθουσα δεξίωσης ή ένα ξενοδοχείο.

 

2. Σας χαρακτηρίζει η οικονομική σταθερότητα

Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αγάπη! Όμως τα εισοδήματα του ζευγαριού, αν αρκούν να καλύψουν τις οικονομικές τους ανάγκες, μπορούν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν ή να αποφύγουν τις οικονομικές διαφορές σε μία σχέση. Αυτές οι διαφορές είναι συχνά η αιτία ακόμα και μικρές ασυμφωνίες να μοιάζουν αγεφύρωτα χάσματα που οδηγούν στο άδοξο τέλος του γάμου.

3. Έχετε καλή επικοινωνία μεταξύ σας

Να ανοίξετε την καρδιά σας εκθέτοντας τα τρωτά σημεία σας σε μια σχέση είναι πραγματικά δύσκολο. Αλλά σας βοηθά να μάθετε περισσότερα για τον άλλον και να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον σε βάθος.
Εάν εσείς και ο σύντροφός σας νιώθετε άνετα μεταξύ σας ώστε να μιλάτε ανοιχτά, τότε είναι ένα σημάδι ότι ο γάμος σας μπορεί να διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο

 

Νεότερα Άρθρα

Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης: Οι ωραίοτερες προτάσεις για το δικό σας σημαντικό γεγονός

Her News

Παραδοσιακός vs Μοντέρνος Γάμος – Τι να διαλέξω ; 

Her News b

Bridal Fashion Week: Μία ανάσα πριν από την έναρξη!

Her News