HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor- Μυριέλλα Κουρεντή: “Θα ήθελα να τον πάρω μια αγκαλιά και να τον κοιτάξω”

Survivor- Μυριέλλα Κουρεντή-hernews

Oι εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor δε σταματούν.

H Μυριέλλα Κουρεντή έχει βρεθεί από χθες στο επίκεντρο των συζητήσεων. Αυτό οφείλεται στο φιλί με τον παίκτη των “Μαχητών” Γιώργο Κατσαούνη.

Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης  ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στον σύντροφο της, John. Μιλώντας μέσα από την καρδιά της εκείνη τον χαρακτήρισε αρχικά ως “συνεργάτη” της. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς μπορεί να νιώθει εκείνος, όταν βλέπει όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Survivor- Μυριέλλα Κουρεντή-hernews

Πιο συγκεκριμένα η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε ανοιχτά στις κάμερες του Survivor ότι:

 “Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες είναι – ήταν η γιορτή του John, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου, μοιραζόμαστε τη σιωπή, τον θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπω όλα αυτά που μου συμβαίνουν εδώ και να στενοχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα να τον πάρω μια αγκαλιά και να τον κοιτάξω, και να τον μυρίσω, και να του πω ότι τον αγαπάω παρά πολύ”.

Στη συνέχεια, εκείνη θέλησε να προσθέσει πως:

“Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως, είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα, θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον για το πόσα πράγματα θα κάνουμε. Και όσο μακριά και να είμαι,τον νιώθω. Θέλω να του πω να μην αγχώνεται διότι είμαι δυνατή κι το ξέρει… Μυριέλλα + John forever”.

Survivor- Μυριέλλα Κουρεντή-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

GNTM 5: Το makeover και τα νέα μοντέλα που εισέβαλαν στο σπίτι

HerNews ka

Σοφία Παυλίδου: «Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά μου είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή»

HerNews ka

Σάσα Μπάστα: “Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά”

HerNewskl