HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Κάβουρα: “Δεν ξέρω γιατί υπήρξε το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο”

Βίκυ Κάβουρα-hernews

Η Βίκυ Κάβουρα έδειξε φανερά ενοχλημένη με ένα γεγονός.

Η ίδια υπήρξε ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων λίγες μέρες πριν. Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα είχε απαντήσει στην ερώτηση “Πρόσφατα γράφτηκε ότι με τον Νίκο Οικονομόπουλο, που υπήρξατε ζευγάρι στο παρελθόν, έγινε επανασύνδεση. Θα έδινες μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας;” . 

Βίκυ Κάβουρα-hernews

Στο περιοδικό “Εγώ” η Βίκυ Κάβουρα είχε σπεύσει να απαντήσει χαρακτηριστικά πως “θα έδινα μια δεύτερη ευκαιρία και τέλος.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά θέλησε να ξεκαθαρίσει από την αρχή τη θέση της πάνω σε αυτό το θέμα. Έτσι, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν πάλι μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ενοχλημένη ανέφερε πως δε μπορεί να καταλάβει τον λόγο που ακόμη υπάρχουν συζητήσεις για αυτό το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα η Βίκυ Κάβουρα δήλωσε ότι:

“”Δεν ξέρω γιατί υπήρξε το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο. Δεν ξέρω και γιατί με ρωτάνε ακόμα. Βεβαίως και πήρα τηλέφωνο να μάθω αλλά δεν βγάζεις άκρη εν τέλει, είναι θλιβερό. Βαριέμαι να ασχοληθώ κι άλλο. Πόσο να ασχοληθώ”.

Βίκυ Κάβουρα-hernews

Νεότερα Άρθρα

Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός. Xτύπησα άνθρωπο»

Her News b

Λουκία Παπαδάκη: «Τα ζόρια χτίζουν χαρακτήρα – Στις σκοτεινές μέρες θα πρέπει να μάθουμε να περιμένουμε τον ήλιο»

Her News

Άννα Μπεζάν: «Έχω διαγράψει τις μνήμες πριν το ορφανοτροφείο»

HerNews ka