HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Τσολάκη: “Δεν είχα ποτέ την υπέρμετρη ματαιοδοξία να είμαι μόνο κεντρική παρουσιάστρια”

Ελένη Τσολάκη-hernews

Η Ελένη Τσολάκη δε μάσησε τα λόγια της.

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  “Ελενη” και μίλησε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε σχετικά με τον λόγο που αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης, εκείνη έσπευσε να της απαντήσει πως:

“Όταν ήρθε η κομβική στιγμή που έπρεπε να αποφασίσω αν θα μείνω εκτός ή εάν θα κάνω κάτι που εγώ έβγαινα από τρία πολύ δύσκολα επαγγελματικά χρόνια, όχι ισορροπημένα, όχι σταθμισμένα και χωρίς να ξέρω που πηγαίνω. Γιατί όταν είσαι μέσα στη ροή και σου έρχεται μια πρόταση και λες ‘θα το κάνω κι αυτό, δεν μπορώ να μείνω να μείνω και χωρίς δουλειά’ και πόσο δύσκολη απόφαση είναι να πεις όταν βιοπορίζεσαι από τη δουλειά σου, ότι εγώ τώρα δεν θα δουλέψω. Δεν μπορούσα να το καταλάβω εκείνο το καλοκαίρι. Μου έτρωγε την καρδούλα μου μέσα. Δεν ήμουν καλά. Αν είχα μια καλή πρόταση η ζυγαριά θα βάραινε στο να δουλέψω”.

Ελένη Τσολάκη-hernews

Ωστόσο, δε φοβήθηκε ποτέ να βρεθεί “εκτός” τηλεόρασης και για αυτόν τον λόγο και είπε ότι:

“Δεν είχα ποτέ την υπέρμετρη ματαιοδοξία να είμαι μόνο κεντρική παρουσιάστρια σε κάτι. Μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη δουλειά. Και τώρα να έμενα χωρίς δουλειά και να μου έλεγαν να επιστρέψω σε μια παρέα πχ: στο “Happy Day”, πάλι θα πήγαινα. Δεν με πειράζει. Αρκεί να περνάω καλά. Αρκεί να γελάω. Αρκεί να αισθάνομαι ότι εξελίσσομαι και κάνω ένα βηματάκι μέσα μου. Αυτά μετράνε για εμένα”.

Ελένη Τσολάκη-hernews

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: Στο Fame Story, το γιο του αλλά και στο bullying που δέχθηκε αναφέρθηκε ο τραγουδιστής

Her News

Σασμός: Εξελίξεις φωτιά για την δίκη του Αστέρη – Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης

Her News b

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Her News