HerNews.gr
Εγκυμοσύνη

Θετικό test εγκυμοσύνης; Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις αμέσως

Θετικό test εγκυμοσύνης ; Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις αμέσως

Μόλις έκανες test εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό ; Μπαίνεις στην πιο όμορφη περίοδο μιας γυναίκας.
Θα αποκτήσεις το δικό σου παιδάκι. Πρόκειται για μια ευλογία, και για ένα όμορφο δώρο της φύσης προς εσένα και τον σύντροφό σου. Τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα αντικρίσεις το θετικό test θα σε κατακλίσει μια τεράστια χαρά. Το στοίχημα με τον εαυτό σου είναι να κρατήσεις αυτή την χαρά και να μην πανικοβληθείς για την συνέχεια. Για αυτό μείνε ψύχραιμη και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

1. Κλείσε αμέσως ραντεβού με τον γυναικολόγο σου

Ένα θετικό test δύσκολα βγαίνει λανθασμένο, άρα δεν είναι αυτός ο λόγος που σου προτείνουμε να κλείσεις ραντεβού με τον γιατρό σου. Ο λόγος είναι ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επισκεφτείς τον γυναικολόγο σου για να παρακολουθεί την εγκυμοσύνη σου από την πρώτη στιγμή.
Επίσης είναι ο κατάλληλος για να σε συμβουλεύσει και να σε βάλει στο σωστό πρόγραμμα.

2. Μαχαίρι στις βλαβερές συνήθειες

Από την στιγμή που μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος, φρόντισε να κόψεις κάθε κακή σου συνήθεια και να μπεις σε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής για εγκύους. Πάνω από όλα είναι το μωράκι σου και ο οργανισμός σου, για αυτό θα κάνεις πέρα τις βλαβερές .. απολαύσεις , για όσο και αν χρειαστεί.

3. Πάρε τηλέφωνο το πιο κοντινό σου άτομο

Τέτοια νέα είναι για να τα μοιράζεσαι. Για αυτό μην διστάσεις να πάρεις αμέσως τηλέφωνο το πιο κοντινό σου άτομο, είτε είναι ο σύντροφός σου , η μαμά σου , η κολλητή σου κλπ.. Όλοι όσοι σε αγαπάνε θα χαρούν με κάτι τόσο σημαντικό, και η θετική τους ενέργεια θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα.

4. Πάρε μια βαθιά ανάσα

Όταν λοιπόν κάνεις όλα τα παραπάνω , κάτσε σε μια καρέκλα , και πάρε μια βαθιά ανάσα. Μόλις μπαίνεις στην πιο γλυκιά περίοδο της ζωής σου ! Όλα θα πάνε καλά!

Νεότερα Άρθρα

Η ψυχολογία της εγκύου και της λεχώνας – Ο γυναικολόγος Στέλιος Παπαδόπουλος μας συμβουλεύει

Her News

Υπογονιμότητα: Αίτια και Συχνότητα – Ο γυναικολόγος Στέλιος Παπαδόπουλος μας εξηγεί

Her News

Εγκυμοσύνη: Οι πιο κοινές αγωνίες για τους νέους γονείς

HerNews ka