HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Απιστία Vοl3: Ο άπιστος, ο κατεργάρης..

Και έλα να πιάσουμε τώρα τον πολυχρονεμένο μας, τον άντρα του σπιτιού μας,την κολόνα, τρομάρα του..Που εδώ τον βρίσκεις εκεί τον χάνεις ,μέσα σε φουστάνια χώνεται ο άπιστος..

Χώνεται; Mα γιατί; Τι του λείπει; Τι αποζητά από μια άλλη που δεν μπορώ εγώ να του το δώσω;;

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, φίλη αναγνώστρια..

Δεν φταις εσύ σε όλα..Έχεις ευθύνη για κάποια.. Ο άπιστος άνδρας είναι το σημερινό μας θέμα, όπως πολύ καλά καταλάβατε και οι λόγοι που τον οδηγούν στην ερωμένη του ..

Λόγος 1: Ανωριμότητα ..

Ναι, ναι πολύ καλά διαβάσατε..κάποιοι άνδρες (όχι όλοι) ,μένουν για πάντα παιδιά.. Όπως καταλαβαίνετε σαφώς, αυτό τους κάνει να τα βλέπουν όλα σαν παιχνίδι, χωρίς να αντιλαμβάνονται τις συνέπειες των πράξεών τους..Θα πληγώσουν την σύντροφό τους και δεν θα αναγνωρίζουν το γιατί.. Αυτό το είδος ανδρών, τις περισσότερες φορές θα παραδεχτεί την πράξη του,εξού και η πληγωμένη κυρία του σπιτιού, πάραυτα δεν θα φύγει από την «μαμά» του ποτέ .

Λόγος 2: Ανασφάλεια..

Εδώ δεν μιλάμε μόνο για την ερωτική ανασφάλεια που είναι και η βασική, αλλά και την κοινωνική με ότι αυτό περιλαμβάνει..Σε περιπτώσεις που η εκάστοτε σύντροφος είναι πιο δυναμική και κερδίζει περισσότερα χρήματα, ο κατεργάρης και άπιστος σύντροφος θα θελήσει να γίνει πάλι ο κυρίαρχος και να πάρει την επιβεβαίωση του.

Λόγος 3: Μια αγάπη απ’τα παλιά..

Καλώς ή κακώς οι άνδρες είναι λιγότερο συναισθηματικά όντα από τις γυναίκες..Δεν το κάνουν επίτηδες..οι ορμόνες τους φταίνε παιδιά..Ένας άνδρας δύσκολα θα δεχτεί η γυναίκα που είχε ερωμένη και αντικείμενο του πόθου του, να κυκλοφορεί με τσεμπέρι και να ασχολείται όλη μέρα με τα παιδιά.. Να και το λαθάκι των γυναικών.. Πώς να μην ξεροκοιτάξει μετά ο χριστιανός;

Λόγος 4: Οικειότητα

Αυτός ο λόγος είναι η συνέχεια του παραπάνω.. Όταν με τον σύντροφο σου είσαι κάποια χρόνια μαζί αποκτάς μια «Α» οικειότητα..Λάθος, λάθος, λάθος..Να είστε φιλαράκια δεν λέω..μόνο στον τομέα της επικοινωνίας όμως ..
Οι άνδρες είναι γεννημένοι κυνηγοί , το να χάνουν το ενδιαφέρον τους για διεκδίκηση αυτόματα τους στρέφει στην επόμενη κατάκτηση.. Ο άπιστος άνδρας πάντως δεν φεύγει εύκολα από την φωλιά του..

Ειδικά σε σχέσεις που υπάρχουν παιδιά.. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι άπιστοι σύντροφοι είναι ακόμα ερωτευμένοι με τις νόμιμες γυναίκες τους, απλά την δεδομένη στιγμή κάτι τους φταίει ..

Υπάρχουν φυσικά και κείνοι που τα κάνουν όλα φύλλο και φτερό ,απλά γιατί αγάπησαν μια άλλη..τόσο απλά.. Λογοδιάρροια με έπιασε και σήμερα..Σας φιλώ γλυκά και θα σας πω ετούτο.. «Μια ζωή την έχουμε μωρέ»

Σας φιλώ..

Ανώνυμη

Νεότερα Άρθρα

Γιατί δεν κάνουμε συχνά σεξ;

Her News b

Σεξ: Το σπέρμα κάνει καλό – Ποιες οι ευεργετικές του ιδιότητες

Her News

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Τι βρίσκουμε σέξι στον άλλον;

Her News