HerNews.gr
Social News

Η δύναμη του εθελοντισμού!

Η δύναμη του εθελοντισμού είναι πολύ μεγάλη, ειδικά όταν βλέπεις πόσο μπορεί να συσπειρωθεί ο κόσμος για έναν καλό σκοπό.

Κάθε φορά που προκύπτουν δύσκολες καιρικές συνθήκες, το μυαλό μας είναι πάντα στα μη προνομιούχα άτομα. Η αντίληψη πως όλοι μπορούμε να μείνουμε σπίτι δεν αντιστοιχεί σε μια μερίδα ανθρώπων, που ως σπίτι τους έχουν τον δρόμο.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα έχουν ενισχύσει το ενδιαφέρον των πολιτών για στήριξη όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην ανάγκη.

Η ομάδα που συνέβαλε ενεργά στην επούλωση των πληγών που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού σε Εύβοια, Πελοπόννησο και Αττικη, Humanity Greece συγκέντρωσε αριθμούς στους οποίους μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να απευθυνθεί και να βοηθήσει ενεργά έναν άνθρωπο που πλήττεται από τις κακοκαιρίες και βρίσκεται στο δρόμο.

Βρείτε αναλυτικά τις σχετικές πληροφορίες με τηλέφωνα από δήμους που διαθέτουν δομές  και υπνωτήρια στο instagram και βοηθήστε με κάθε τρόπο. 

Αν γνωρίζεις οποιαδήποτε οικογένεια, άστεγο, Ίδρυμα, καταφύγιο ζώων που χρειάζεται βοήθεια μη διστάσεις να στείλεις στην ομάδα του Humanity. Ακόμη αν θέλεις να προσφέρεις και εσύ την δική σου βοήθεια στήριξε τους με μια χορηγία αγαθών, τροφίμων ή ο,τι μπορείς να διαθέσεις.

Ας μη μείνει κανένας άνθρωπος μόνος, Κανένας άνθρωπος αβοήθητος. 

Νεότερα Άρθρα

Instagram: Οι μπαμπάδες celebrities γιορτάζουν με τα παιδιά τους

Her News

Kanye West: Το περίεργο βίντεο που δημοσίευσε με την Bianca Censori ξαπλωμένη στο κρεβάτι

HerNews ka

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Άρη και Σοφιάνα: “Τους προστάτευσα όταν…”

Her News b