HerNews.gr
Beauty

Πιο πυκνά φρύδια; Σου έχω το μυστικό!

Πλέον, τα τελευταία 5-9 χρόνια αρχίσαμε να αγαπάμε τα φρύδια μας και να καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι μικρές τριχούλες πάνω από τα μάτια μας, αγαπήσαμε το φυσικό σχήμα τους. Πως θα αποκτήσουμε όμως τέλεια και πυκνά φρύδια; Θέλετε να μαγνητίζετε τους άλλους με κάθε σας ματιά, χωρίς να απαιτείται εξεζητημένο makeup για να το επιτύχετε αυτό; Υπάρχουν τρικ και πάμε να τα δούμε αναλυτικά.  

Καταρχάς το μαγικό καστορέλαιο πρέπει να το δοκιμάσεις. Το καστορέλαιο είναι το φυτικό συστατικό που μπορεί να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Εκτός από αυτό όμως, μέσα από το μακιγιάζ μπορούμε να αποκτήσουμε το σχήμα που θέλουμε. Τα ίδια αποτελέσματα μπορείς να δεις ακόμη και με το λάδι καρύδας ή το αργανέλαιο, που μπορείς να εφαρμόσεις με τον ίδιο τρόπο. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, προτίμησε να τα εφαρμόζεις το βράδυ πριν τον ύπνο. 

Επίσης ένα άλλο κόλπο είναι σε ένα φλιτζανάκι του καφέ βάλε λάδι καρύδας και ζέστανε το για σχεδόν μισό λεπτό. Ύστερα βούτα τα δάχτυλα σου και άπλωσε το λαδάκι στα φρύδια σου. Άφησε το όλη τη νύχτα για καλύτερο αποτέλεσμα. Την επόμενη μέρα, ξέπλυνε καλά με μπόλικο νερό τα φρύδια. Εκτός από τα πιο πυκνά φρύδια, θα έχεις κάνει και έναν ήρεμο ύπνο (από τη μυρωδιά της καρύδας).

Τέλος, ένα ακόμα σπιτικό τρικ για φρύδια είναι να μπορείς να κόψεις το λεμόνι σε φέτες και αφού με κυκλικές κινήσεις κάνεις λίγο μασάζ, άφησε τις φέτες πάνω τους για 15 με 20 λεπτά. Έπειτα ξέπλυνε με μπόλικο νεράκι. Εναλλακτικά, μπορείς να  αναμείξεις τις φέτες από ένα λεμόνι με λίγο λάδι καρύδας για να μυρίζει ακόμα καλύτερα.  

 

Νεότερα Άρθρα

Εσύ τι μανικιούρ θα επιλέξεις για την Άνοιξη;

Her News b

Τα skincare συστατικά που θα λατρέψουν οι γυναίκες κάτω των 30

HerNewskl

Γλυκολικό οξύ: Σε περιπτώσεις είναι αναγκαίο στη skincare ρουτίνα;

HerNewskl