HerNews.gr
Fitness

Πως θα κάνεις comeback στη γυμναστική μετά τις διακοπές

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και ως τέτοιος οφείλει να ακολουθείται κάθε φορά από έναν ή περισσότερους στόχους. Αποφάσισε τι ζητάς από τον εαυτό σου; Εκτόνωση;  Ενδυνάμωση; Χάσιμο βάρους; Μετά τα Χριστούγεννα και τις διακοπές ήρθε η ώρα να μπούμε σε πρόγραμμα.  

Καταρχάς, μην απογοητευτείς αν δεν δεις αμέσως αποτελέσματα. Ο χρόνος θα σε ανταμείψει για αυτή σου τη συνέπεια απέναντι στο ραντεβού που δίνεις με την ευεξία σου όποια ώρα κι όποια μέρα εσύ το επιθυμείς να κάνεις γυμναστική. 

Επίσης μην πτοηθείς από το πιάσιμο της πρώτης μέρας. Συνέχισε όλη τη βδομάδα και θα δεις ότι η δεύτερη εβδομάδα θα σε ανταμείψει. Χρειάζεσαι 5-6 προπονήσεις με επιστροφή στη fit ρουτίνα σου για να ξεκινήσεις από εκεί που είχες σταματήσει. Συγκεντρώσου χωρίς άγχος και απογοήτευση και πάρε το χρόνο σου για την σωστή γυμναστική που ταιριάζει σε εσένα.  

Συνέχισε όλη τη βδομάδα την γυμναστική και θα δεις ότι η δεύτερη εβδομάδα θα σε ανταμείψει. Χρειάζεσαι 5-6 προπονήσεις με επιστροφή στη fit ρουτίνα σου για να ξεκινήσεις από εκεί που είχες σταματήσει. Συγκεντρώσου χωρίς άγχος και απογοήτευση και πάρε το χρόνο σου. Δώσε χρόνο κα μην περιμένεις αποτελέσματα αμέσως και μόλις σου φύγει το πρώτο φούσκωμα των γιορτών θα πάρεις ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσεις.  

Νεότερα Άρθρα

Ο χυμός που θα κάνεις κοιλιά flat είναι εδώ!

Her News

Ξεκίνα την νέα χρονιά, τρώγοντας υγιεινά

Her News b

Re-treatyouself: Αυτόν τον Μάιο χάρισε στον εαυτό σου ένα διήμερο χαλάρωσης και ανανέωσης στο ανοιξιάτικο Πήλιο

Her News b