HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Rebelde: Η νέα σειρά του Netflix που θα σε κάνει να κολλήσεις

Rebelde: Η νέα σειρά του Netflix που θα σε κάνει να κολλήσεις

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα σειρά του Netflix που ονομάζεται Rebelde, και έχουμε ήδη κολλήσει. Πρόκειται για μια ισπανόφωνη σειρά που εμπλέκει δράμα , κωμωδία και φυσικά εφηβικούς έρωτες.

Η πλοκή της σειράς

Το Elite Way School είναι ένα από τα πιο φημισμένα οικοτροφεία της Αργεντινής. Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει 6 μαθητές του οικοτροφείου να παλεύουν για τα όνειρα τους στην μουσική. Οι MJ,Andi,Luka,Esteban,Dixon και Jana δημιουργούν ένα συγκρότημα και προετοιμάζονται για την μεγαλύτερη μουσική μάχη της χώρας. Στην πορεία όμως θα βρουν πολλά εμπόδια από την μικρή κοινωνία του Elite Way School ,και όχι μόνο .. Μουσική , έρωτες , γέλιο και κλάμα είναι κάποια από αυτά που θα δούμε και θα νιώσουμε κατά την διάρκεια της σειράς.

Οι πρωταγωνιστές

Andrea Chaparro στον ρόλο της M.J

Lizeth Selene στον ρόλο της Andi

Franco Masini στον ρόλο του Luka Colucci

Sergio Mayer Mori στον ρόλο του Estebán Torres

Jeronimo Cantillo στον ρόλο του Dixon

Azul Guaita Bracamontes στον ρόλο της Jana Cohen

Τι μας θυμίζει

 

Αν αναρωτιέστε γιατί αυτή η σειρά είχε τρελή απήχηση από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της , σας έχουμε την απάντηση. Πρόκειται για την διασκευή της σειράς των εφηβικών μας χρόνων Rebelde Way : Ανυπότακτες Καρδιές , που παιζόταν από την κρατική τηλεόραση στα 2000s . Το οικοτροφείο παραμένει ίδιο μετά από χρόνια, ενώ ήδη εντοπίσαμε ονόματα ίδια όπως του ρόλου Luka Colucci , που μας παραπέμπει στον τότε πρωταγωνιστικό ρόλο της Mia Colucci.

Γιατί κολλήσαμε

Πέρα από το γεγονός ότι θυμηθήκαμε τα εφηβικά μας χρόνια, και την σειρά που γέμιζε τα μεσημέρια μας, πρόκειται για μια σειρά που συνδυάζει σειρές που αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια όπως το Glee και το Elite.

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς “Rebelde” ήδη έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα του Netflix και εμείς κοντεύουμε να τα τελειώσουμε, ενώ η ίδια η σειρά σπάει ήδη ταμεία..

Νεότερα Άρθρα

Η «κατάρα» των ηθοποιών που υποδύονται τον Ιησού

HerNews ka

Όταν συναντήθηκαν η Λένα Μαντά με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου….

Her News

Τα μουσεία μας υποδέχονται ξανά!

Her News