HerNews.gr
Social News

H Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz. Πριν από λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Το διάσημο ζευγάρι είναι συνέχεια μαζί και φαίνεται πάρα πολύ ερωτευμένο. Επίσης, δε διστάζει πια να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αν και προσπάθησαν στην αρχή να κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους τη σχέση τους.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του όμορφου ζευγαριού, που μοιράζεται η Δέσποινα Βανδή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

H Δέσποινα Βανδή ποζάρει στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη και γράφει «My love» , ενώ ο ίδιος έκανε repost το story στο δικό του προσωπικό προφίλ στο Instagram.

Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού:

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή

Σε ερώτηση που αφορούσε τη σχέση του με την τραγουδίστρια, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε δηλώσει πως νιώθει πολύ ευτυχισμένος. Μάλιστα, θέλησε να υπογραμμίσει πως η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή δεν του στερεί την ελευθερία του. Επίσης είπε πως, βγαίνει έξω και διασκεδάζει και δε θέλει να κρύβεται, τονίζοντας ότι:

“Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο”.

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσολάκη: Βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο!

HerNewskl

Doutzen Kroes: Οι διακοπές της στην χώρα μας και ο Οδυσσέας Ελύτης

HerNews ka

Γιάννης Βούρος: Εκλάπη το αυτοκίνητο του γιού του, Στέφανου – Η δημόσια έκκληση

HerNews ka