HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναταλία Γερμανού σε Γιάννη Μπέζο– «Γιατί τόσο κόντρα ρόλο κύριε Μπέζο;»

Γιάννης Μπέζος-hernews

Ναταλία Γερμανού σε Γιάννη Μπέζο– «Γιατί τόσο κόντρα ρόλο κύριε Μπέζο;»

Στο στούντιο της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού, για δεύτερη φορά, τον Γιάννη Μπέζο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μαζί με τον δημοφιλή ηθοποιό βρέθηκαν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης & ο Σωτήρης Τσαφούλιας με αφορμή την επερχόμενη παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Μιλώντας ωστόσο για τον ρόλο που υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος στην εν λόγω δουλειά, η παρουσιάστρια του Alpha δε δίστασε να τον… «πειράξει» λίγο με χιούμορ όπως και διαθέτει άπλετο.

«Υποδύεστε, λοιπόν, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποτραβηγμένος, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ κλειστός και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους. Γιατί τόσο κόντρα ρόλο, κύριε Μπέζο;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού. Όπως ήταν φυσικό και επόμενο όλοι αυθορμήτως λύθηκαν στα γέλια.

«Τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους όμως» αποκρίθηκε, γελώντας, ο αγαπημένος μας ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος.

«Σας πειράζω! Σας πειράζω… Σας πειράζω, κύριε Μπέζο… Τώρα που σας έχω γνωρίσει λίγο καλύτερα, σας έχω αγαπήσει τόσο πολύ που έχω το θάρρος να κάνω λίγο χιούμορ. Γιατί ξέρω ότι το εκτιμάτε και έχετε πάρα πολύ». Τόνισε η Ναταλία Γερμανού για να λάβει την έγκριση του καλεσμένου της, ο οποίος και τόνισε πως «μπορείτε να με πειράξετε όσο θέλετε».

Νεότερα Άρθρα

«Το ναυάγιο»: Πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA

HerNews ka

Ελένη Βουλγαράκη: Στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα από την επόμενη χρονιά – Όσα δήλωσε ο παρουσιαστής

HerNews ka

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Την Αλεξάνδρα να ρωτήσεις αν είναι στεναχωρημένη που χώρισε με τον Στάθη»

HerNews ka