HerNews.gr
BRIDE NEWS

Βάπτιση: Μαμάδες και κόρες που ξεχωρίζουν!

Μανούλες έχετε κάνει άνω κάτω την αγορά για να βρείτε το ιδανικό ντύσιμο για τη βάπτιση της κόρης σας και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τί θα φορέσετε; Να σας κάνουμε μια παράτολμη πρόταση;

Φορέστε παρόμοια ρούχα με την κόρη σας! Τί πιο όμορφο και χαριτωμένο η μικρή και η μεγάλη οικοδεσπότισσα να είναι ντυμένες στις ίδιες αποχρώσεις και με το ίδιο στυλ με τις κορούλες της; 

Υπάρχουν καταστήματα όπου θα βρείτε το ίδιο σύνολο για ενήλικα και σε παιδικό νούμερο, ωστόσο να μη ξεχνάτε κ τη λύση του χειροποίητου, της μοδίστρας.

 

Ξεχωρίστε τα αγαπημένα σας χρώματα και πατρόν και δημιουργείστε το ντύσιμο για εσάς και για τη μικρή σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

Αν όμως δε θα θέλατε να μπείτε σε πολλά έξοδα, βρείτε σύνολα στο ίδιο χρώμα ή περίπου στο ίδιο ύφος ή ακόμα εντοπίστε ίδια αξεσουάρ όπως στεφάνια για τα μαλλιά και καπέλα. Όλα μπορούν να γινούν με λίγη φαντασία. 

Είναι σίγουρο πως θα είστε ξεχωριστές και οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν στην βάπτιση σας!
Έχουμε ξεχωρίσει για εσάς σύνολα για μαμάδες και κόρες που μας άρεσαν που μπορείτε να δείτε σε αυτό το κείμενο για να εντυπωσιάσετε! Ευχόμαστε να σας βοηθήσουν!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο Ετοιμάζω Βαπτισή 

Νεότερα Άρθρα

Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις

Her News

10 YEARS BFW ATHENS & BRIDAL EXPO: O αέρας της Μόδας του Παρισιού θα φυσήξει στο Ζάππειο το Δεκέμβριο

Her News

Μήπως ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας κάνει πρόταση γάμου;

Her News b