HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Ιανουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 17/1 έως 23/1.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα που τα ζώδια του Κριού θα πρέπει να εστιάσετε στα επαγγελματικά και να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας για να βρείτε κάποιες λύσεις. Έτσι θα νιώσετε καλύτερα. Συγχρόνως, θα υπάρξουν βοήθειες από άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που και παλαιότερα σας είχαν βοηθήσει στο να πετύχετε κάποιους στόχους σας. ΠΟρος το τέλος της εβδομάδας, ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί σας χρειάζονται .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αρκετοί είστε εσείς που θέλετε να επεκταθείτε και να κάνετε όνειρα. Για τα ζώδια του Ταύρου υπάρχει εύνοια σε αυτό το κομμάτι, όπως επίσης εύνοια και σε θέματα εξωτερικού. Επανεξετάστε όμως και τα οικονομικά σας σχετικά με τη δουλειά σας και φροντίστε να πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το σπίτι, την οικογένεια ή με τα άτομα που ζείτε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί 21 Ιούν )

Εσεις τα ζώδια των Διδύμων, αυτή την εβδομάδα θα ήθελα να ασχοληθείτε με τα βαθιά ψυχολογικά σας θέματα και τις φοβίες σας. Για εσάς είναι μια περίοδος πολύ βοηθητική στο να καταφέρετε να ξεπεράσετε πολλά από αυτά που σας φοβίζουν και σας δημιουργούν ανασφάλειες. Ακόμα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν που είχατε πολύ μεγάλη ερωτική χημεία και να σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφα μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιού -22 Ιουλ)

Για εσάς τα ζώδια του Καρκίνου, πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Δώστε λίγη προσοχή παραπάνω σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που ίσως να ανακατευτούν σε πολύ προσωπικά σας θέματα και το είχαν κάνει και παλαιότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας, φροντίστε να επικοινωνήσετε με κόσμο και να κάνετε και κάποια ταξιδάκια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ- 22 Αυγ)

Επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν με άτομα που συνεργάζεστε ή με τα άτομα που συμβιώνετε μαζί τους. Τα ζώδια του Λέοντα φροντίστε να βρείτε λύσεις και μην κάνετε πίσω. Δεν αποκλείεται ένα άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να σας προτείνει μια συνεργασία και πιθανόν να το είχε κάνει και παλαιότερα, τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το ξανασκεφτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς τα ζώδια της Παρθένου, θα πρέπει αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συγχρόνως άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφουν. Πιθανόν να βρεθείτε λίγο προβληματισμένοι ως προς το τι πρέπει να κάνετε, όπως επίσης θα σας απασχολήσουν θέματα με τα παιδιά σας που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα. Τώρα θα πρέπει να βρείτε λύσεις. Ο Δίας εξακολουθεί να σας ευνοεί σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Τα ζώδια του Ζυγού, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες ερωτικές επαφές που επιστρέφουν από το παρελθόν και σας προσεγγίζουν. Θα πρέπει να πάρετε τώρα κάποιες αποφάσεις, ενώ συγχρόνως θα σας απασχολήσουν και θέματα παιδιών. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να τα χειριστείτε και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, πάρτε το χρόνο σας για να ξεκουραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Μια εβδομάδα αρκετά εποικοδομητική για να μπορέσετε να ξανά σκεφτείτε κάποιες συμφωνίες και γιατί όχι να πάρετε το χρόνο σας για να τις δείτε λίγο καλύτερα. Άτομα απο το παρελθόν πιθανόν επιστρέφουν. Άνθρωποι που είχατε σχέση μαζί τους, είτε ερωτική είτε είχατε μια συνεργασία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θέματα σπιτιού εξακολουθούν να σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς τα ζώδια του Τοξότη, ξέρετε πως πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες συμφωνίες που σας είχαν προτείνει και παλαιότερα, όπως επίσης κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέλφια σας ή με τα άτομα που έχετε σχέση. Πολύ πιθανόν να έχετε κάνει κάποιες λάθος κινήσεις και τώρα είναι η ευκαιρία σας να το διορθώσετε. Πάρτε το χρόνο σας, για να μπορέσετε να πάρετε και σωστές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Αυτή την εβδομάδα επιστρέφουν στη ζωή σας άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν και θα πρέπει να δείτε τι ακριβώς θέλουν και γιατί γύρισαν. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε προβληματιστεί και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε χωρίς να βιάζεστε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας απασχολήσουν και θέματα παιδιών, που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Έχετε ήδη δει μια βοήθεια στα οικονομικά σας και αισθάνεστε σαφώς μεγαλύτερη ασφάλεια και οικονομική αλλά και συναισθηματική. Φιλικά σας άτομα σας στηρίζουν και σας βοηθούν και οικονομικά. Υπάρχουν και κάποιοι από εσάς, που πολύ πιθανόν να κρύβετε κάποια οικογενειακά σας θέματα. Προσοχή!
Συγχρόνως, υπάρχει και ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη σας, το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα το μάθετε.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Επικοινωνίες αυτή την εβδομάδα για τα ζώδια των Ιχθύων. Πολλές και καλές επικοινωνίες μάλιστα, από άτομα του παρελθόντος, πιθανόν φιλικά, που σας θυμούνται και επικοινωνούν μαζί σας. Δεν αποκλείεται να σας προτείνουν και κάποιες συμφωνίες, που και παλαιότερα σας είχαν ξανά προτείνει.
Αρκετοί από εσάς, θα κάνετε κοντινά ταξιδάκια για κάποιες εκρεμότητες που είχατε αμελήσει και τώρα θα πρέπει να τις ρυθμίσετε, σχετικά με πολύ δικά σας άτομα.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 10 έως 16 Οκτωβρίου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 20/06 έως 26/06

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Μαρτίου

Her News b