HerNews.gr
Μόδα

Ροζ: Μην το αγαπάς μόνο, φόρα το!

Ροζ: Μην το αγαπάς μόνο, φόρα το!

Το ροζ δεν αποτελεί μόνο χρώμα , αλλά ολόκληρη ιδέα. Η αισθητική του ροζ είναι μια αισθητική που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Το ροζ όμως χρώμα εκτός από να το αγαπάμε πρέπει να τολμήσουμε να το φορέσουμε.

Μπορεί το ροζ κάποτε να το θεωρούσαμε χρώμα μόνο για κορίτσια, αλλά πλέον δεν έχει φύλο, δεν έχει περιορισμό και αυτό το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Είτε σε μονοχρωμία, είτε σε συνδυασμό με άλλα χρώματα, είτε θέλεις να δώσεις μια 80sδιάθεση στο στυλ σου (αφού τότε το ροζ ήταν από τα πιο δυνατά χρώματα), είτε θες να βγάλεις την Regina George που κρύβεις μέσα σου , πρέπει επιτέλους να το φορέσεις.

Υπάρχουν διάφοροι τόνοι του ροζ χρώματος, και εμείς θα σου δώσουμε τους top 3. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει.

Baby Pink

Το baby pink «φωνάζει» κλάση. Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο ντελικάτο από αυτή την ανοιχτή , βουτυρένια απόχρωση. Ιδανικά ταιριάζει πολύ σε πουκάμισα, σακάκια, κοντές υφασμάτινες φούστες , παλτό και μπλουζάκια με γιακά. Μπορείς να το φορέσεις με τζιν , με άσπρα ρούχα και αξεσουάρ ή και σε πλήρη μονοχρωμία .

Hot Pink

Τίποτα πιο διασκεδαστικό και τολμηρό από το hot pink. Αν θέλεις να κάνεις ένα fashion statement , πρέπει οπωσδήποτε να το φορέσεις. Έντονο και φωτεινό, θα δίνει πάντα μια διαφορετική δυναμική στο ντύσιμο σου. Επέλεξε το σε ένα ζιβάγκο, ένα φόρεμα βραδινό , ή σε ένα παντελόνι καμπάνα.

Extra tip: Αν είσαι έτοιμη να φτάσεις το outfit σου σε ένα ακόμα πιο υψηλό επίπεδο, συνδύασε το hot pink με το κόκκινο χρώμα.

Dusty Pink

Το dusty pink αποπνέει κομψότητα όπως και να το φορέσεις. Αυτό το «σκονισμένο» και «βρώμικο» ροζ, είναι η πιο ζεστή απόχρωση που μπορείς να διαλέξεις. Δίνει μια αίσθηση ρομαντισμού , και όσο και αν αποτελεί fashion trend κάθε χρόνο, σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Προτίμησέ το σε απαλά και αέρινα υφάσματα.

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Εμφανίστηκε γυμνή στην πασαρέλα – Της έφτιαξαν εκπληκτικό φόρεμα από σπρέι

Her News

Kate Middleton: Φόρεσε το πιο σικάτο σακάκι από τα ZARA

HerNewskl

Τι σχέδιο μαγιό να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου – Tips για να αναδείξεις τα «δυνατά» σου σημεία

Her News