HerNews.gr
Σχέσεις

Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με την επόμενη σχέση του πρώην σου

Πως να σταματήσεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου με την καινούργια σχέση του πρώην σου

Είναι αυτή η στιγμή που η πρώην σχέση σου προχωράει στην ζωή του και βρίσκει κάποιον άλλον άνθρωπο. Η σύγκριση μαζί της είναι αναπόφευκτη , ειδικά αν εσύ η ίδια δεν τον έχεις ξεπεράσει. Πως όμως θα σταματήσεις αυτή την σύγκριση;

Το μυαλό σου σίγουρα έχει πάρει φωτιά με τις νέες εξελίξεις , και ενώ θέλεις όλο και πιο πολύ να μάθεις τι συμβαίνει, τόσο θες και να σταματήσει όλο αυτό. Και πρέπει να σταματήσει , γιατί σου κάνει κακό η κατάσταση αυτή της σύγκρισης που έχεις αρχίσει να μπαίνεις. Ακολουθώντας λοιπόν αυτά τα απλά βήματα , θα τα καταφέρετε όλες !

Αναγνωρίστε  ότι η σχέση σας ήταν και θα είναι μοναδική

Δεν έχει νόημα να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τη νέα κοπέλα του πρώην σας, καθώς οι πιθανότητες είναι ότι οι σχέσεις σας δεν μοιάζουν καθόλου. Τα πράγματα που μοιραστήκατε με τον πρώην φίλο σας και αυτά που περάσατε δεν θα θυμίζουν καθόλου τις εμπειρίες που έχει μαζί της. Η σχέση σας ήταν μεταξύ των δύο σας και επομένως δεν μπορεί ποτέ να αναπαραχθεί. Ή τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε

Απέφυγε το stalking στο Instagram

Σταματήστε να μπαίνετε στο προσωπικό της προφίλ. Ας μην κρυβόμαστε , όλες ψάξαμε, όλες κάναμε κάποτε δεύτερο – ψεύτικο προφίλ. Αλλά αυτό ο φαύλος κύκλος, μόνο κακό κάνει σε εσάς. Μην κοιτάτε τι κάνει, που βρίσκεται, γιατί πληγώνεστε περισσότερο έτσι. Αν χρειαστεί μπλοκάρετε και τον λογαριασμό της , για να αποφύγετε τον πειρασμό. Ναι δεν είναι σωστό, αλλά αν πρόκειται για την ψυχική σας ηρεμία, θα το παραβλέψουμε.

«Αγκαλιάστε» την αξία σας

Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τη νέα κοπέλα του πρώην σας είναι να στηρίξετε τη δική σας αυτοεκτίμηση. Αναγνωρίστε όλες αυτές τις μοναδικές, ιδιαίτερες ιδιότητες που έχετε και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας!

 

Νεότερα Άρθρα

Tips για να λειτουργήσει μια σχέση από απόσταση

Her News

Loyalty check: Με ποιον τρόπο θα διαπιστώσετε αν είναι πιστός ο σύντροφος σας;

HerNewskl

Σχέσεις και “αέρια”: Tips για να μη σας καταλάβει ο σύντροφός σας

HerNews ka