HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες

Σεξ: Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες στο σεξ ;

Το σεξ είναι μια στιγμή που πρέπει να ευχαριστιούνται και οι 2 σύντροφοι. Για την ικανοποίηση όμως και των δυο θα πρέπει να υπάρχει «συνεργασία» και να πραγματοποιούνται όλα όσα και οι δυο θέλουν και έχουν φανταστεί.

Πολλοί έχουν ψάξει τι θέλουν οι γυναίκες για να ικανοποιηθούν και να ευχαριστηθούν την στιγμή της σεξουαλικής επαφής. Τα πράγματα είναι αρκετά απλά, και οι άντρες προσπαθούν να τα κάνουν περίπλοκα, για αυτό δεν πετυχαίνει πολλές φορές η «συνταγή». Τι θέλουμε όμως τελικά οι γυναίκες στο σεξ;

Δώστε μας λίγη περισσότερη..επαφή

Στο σεξ θέλουμε και να μας αγγίζετε, και να μας χαϊδεύετε, και να μας φιλάτε, και να μας κοιτάτε. Ιδανικά θέλουμε να νιώθουμε τα χέρια σας πάνω μας όλη την ώρα. Δεν μας αρκεί μόνο η σεξουαλική πράξη σαν πράξη, αλλά και η πιο κοντινή επαφή μαζί σας. Θέλουμε να τα νιώθουμε όλα, ταυτόχρονα!

Δώστε μας λίγο περισσότερο.. ρομαντισμό αλλά και ένταση

Τον ρομαντισμό μόνο του (αν και σπάνια υπάρχει) στο σεξ τον βαριόμαστε. Από την άλλη, και η ένταση μόνη της αν δεν υπάρχει και το ρομαντικό στοιχείο μας ξενερώνει. Για αυτό, δώστε μας τον συνδυασμό. Τώρα αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ, σκεφτείτε τον Ryan Gosling στο “The Notebook” πριν την σκηνή με το κανό.

Δώστε μας λίγο περισσότερο.. έλεγχο

Μα είναι προφανές ότι στο σεξ απολαμβάνουμε να μας καθοδηγούν και να μας διεκδικούν αλλά θέλουμε που και που (ή και πολύ συχνά) να έχουμε εμείς τον έλεγχο. Για αυτό οι άντρες πρέπει να αφήσουν τον εγωισμό τους για λίγο, και να αφεθούν στα χέρια μας.

Δώστε μας λίγη περισσότερη.. φωνή

Θέλουμε κατά τη διάρκεια του σεξ να μην ακουγόμαστε μόνο εμείς, αλλά και ο παρτενέρ μας. Το ίδιο σημαίνει και για τους δυο μας. Όσο σας ακούμε, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι περνάτε καλά, τόσο περισσότερο ικανοποιούμαστε και εμείς. Οπότε φωνάξτε, κατά βάση το όνομα μας!

Νεότερα Άρθρα

Ένας οργασμός είναι λίγος… πολύ λίγος…

Her News b

Απιστία Vοl1: Γιατί οι άνθρωποι απιστούν;

Her News

Sexting: Γιατί πρέπει να κάνεις με τον σύντροφό σου;

Her News b